Jaroměřice loupily v Jemnici


Branky


8. R. Menčík , 30. P. Tesař (p.) - 28. T. Kalay , 45. A. Dúcký , 73. Z. Melán
20

Možná trošku nečekaný výsledek se ujal v Jemnici, kde si na domácí tým vyšlápl tým z Jaroměřic a odvezl si z horké půdy tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali šance

Úvod zápasu vyšel domácím skvěle. Hned ve 3. minutě se dostal za obranu Menčík a svůj sólo únik proměnil ve vedoucí branku - 1:0. Hosté hráli zataženi a stále se bránili domácím atakům. Po čtvrt hodině střílel z trestného kopu nebezpečně Tesař. Za hosty odpověděl propagační střelou Dúcký. Ve 22. minutě postupoval sám na bránu Axman, ale lobem přehodil jak vyběhnutého brankáře, tak i bránu. Po této šanci domácím přestala jít přihrávka a vkradla se nepřesnost. Toho hosté využili ve 28. minutě a po volném kopu Netrdy se hlavou prosadil Kalay - 1:1. Ovšem ve 30. minutě zahrál hostující Palát ve vápně rukou a z penalty poslal Jemnicko opět do vedení Tesař. Hosté ještě do poločasu stačili vyrovnat, kdy na vápně se uvolnil Dúcký a střelou k tyči nedal Kopečkovi šanci - 2:2.

Hosté si odvezli tři body

Druhá půle byla fotbalově podprůměrná. Jemnicko se nemohlo dostat do žádné vážné akce, neboť hosté hráli pozorně v obraně a jednoduchým nákopem na dobře hrajícího Dúckého zaměstnávali obranu domácích. Až v 70. minutě se do největší šance domácích dostal Kalášek. Jeho střela z úhlu šla těsně nad bránu. Zmar pro domácí a radost pro hosty přišel v 73. minutě. Po ztrátě míče zahrávali hosté rohový kop a po zmatcích v obraně Jemnicka se na hraně ofsajdu nejlépe zorientoval Melán a rozhodl o konečném výsledku. Jemnicko v závěrečném platonickém tlaku pozornou obranu Jaroměřic nepřekvapilo a doma prohrálo.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Porážka mrzí, leč rozhodl úvod. Tam jsme měli dost příležitostí odskočit. Hosté podali bojovný kolektivní výkon a z minima si vezou maximum.




Místo: Jemnice. Počet diváků: 155.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2018 14:54
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Jaroměřice dávají dohromady po sestupu z krajského přeboru mančaft hodně těžko, neodvezou si body ani od nás. Po dvou výhrách navážeme na další sérii za tři body.

Tip: výhra hostů

Hosté se konečně chytí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích