K. Hutchinson 58. (p.)
S. Sandy 68.
2:1
(0:1)
29. J. Pecka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec jede z Třebíče bez bodů


Branky


58. K. Hutchinson (p.) , 68. S. Sandy - 29. J. Pecka (vl.)
14

Výhru záložního týmu Třebíče řídili hráči původem z Trinidadu a Tobaga. Dva se trefili do sítě soupeře, třetí v bráně vychytal střelce Moravce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec zásluhou vlastního gólu vedl

Velké otazníky visely nad sestavou HFK Třebíč B. Po odchodu několika hráčů v letním přestupovém termínu nebylo do poslední chvíle jasné, kdo za zálohu týmu z krajského přeboru nastoupí. V prvním kole navíc třebíčští přivítali zarputilého soka z Moravce. Zpočátku utkání nebyl na třebíčském trávníku k vidění zvlášť krásný fotbal. Hru obou týmů kazily nepřesnosti. Po půlhodině úvodního oťukávání konečně necelých sedm desítek diváků vidělo míč třepotající se v síti. Bohužel pro domácí však v jejich síti, když si dal vlastní branku Jan Pecka - 0:1. Od té doby se začala zlepšovat hra domácích a vytvořili si dvě příležitosti, které po gólu volaly, ale gólem neskončily. Také hosté jednu slibnou příležitost nevyužili. Po posledním hvizdu v první půli se tak šlo do kabin za těsného vedení hostujícího Moravce.

Třebíčští skóre otočili a berou tři body

Po změně stran zřejmě jakoby Moravec odešel fyzicky a do šancí se začali dostávat domácí. V 58. minutě si po prohřešku hostů v pokutovém území postavil míč na penaltový puntík Kadeem Roland Hutchinson a vyrovnal - 1:1. Třebíčští byli i nadále aktivnějším týmem a skóre zápasu otočili už o deset minut po vyrovnávací brance. V 68. minutě zápasu se prosadil záložník opět trinidadského původu Shane Keano Sandy a domácí vedli - 2:1. Další pojistku v podobě třetí branky již nepřidali a to i navzdory slušným šancí a tak se museli strachovat o výsledek. Moravec vyslal všechno do útoku a ze závaru málem vyrovnal, při domácích však stálo štěstí a nakonec berou tři důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Jan Pecka, hráč: Ze začátku jsme hráli špatně, ale po půlhodině hry jsme začali hrát dobře. Druhý poločas hosté odpadli fyzicky a my jsme mohli vstřelit 3-4 góly, ale šance jsme spalovali. V závěru jsme měli štěstí při závaru hostů.




Sestavy


HFK Třebíč B
J. Brice [-] - M. Sáček [-] , L. Karásek [-] , J. Pecka [-] , T. Hrbáček [-] - O. Uličný [-] , J. Uličný [-] , S. Sandy [-] , M. Benáček [-] - P. Hronek [-] , K. Hutchinson [-]

TJ Moravec
R. Toufar [-] - T. Christian [-] (85. M. Hanák [-] ) , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (79. M. Ondráček [-] ) , O. Hlushchenko [-] , P. Červinka [-] (49. M. Černý [-] ) , P. Kudiovský [-] (90. V. Cícha [-] ) , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 60. M. Sáček , 80. P. Hronek , 85. M. Benáček - 11. T. Toufar , 66. M. Černý .
Hráči zápasu: K. Hutchinson , S. Sandy .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů