3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček doma zdolal ambiciózní Speřice


Branky


22

Zajímavé utkání mohli diváci shlédnout v sobotu odpoledne na stadiónu Budín v Žirovnici. Domácí Slavoj si po neúspěšném derby v Pelhřimově spravil chuť a zdolal díky druhému poločasu nevyzpytatelné Speřice, jenž doma v minulém kola porazily Třebíč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměnili dvě loženky

Od začátku se hrál rychlý a aktivní fotbal, jenž se musel divákům líbit. Domácí byli v prvním poločase přeci jen častěji na míči. Větší šance si ale vypracovali hosté, když Soukup postupoval dvakrát sám na domácího brankáře. V obou případech se ale zaskvěl brankář Švec a domácí tým podržel. To se ukázalo jako rozhodující ve druhém poločase. 

Domácí utkání zaslouženě otočili

Na začáku druhé poločasu udeřili hosté. V 50. minutě se domácí obránce nedohodl s brankářem na rozehrávce a míč smolně nastřelil do atakujícího SOUKUPA Patrika, jenž asi lehčí a šťastnější gól ještě nedal - 0:1. Kdo si myslel, že to domácí položí, byl na omylu. V 57. minutě nechala hostující obrana hodně prostoru DRECHSLEROVI Patrikovi, jenž se krásnou střelou z dvaceti metrů nemýlil - 1:1. Domácímu trenérovi se pak povedlo střídání a VILÍMEK Filip v 64. minutě křížnou střelou otočil utkání na stranu domácích. Po chvilce a střele Vodáčka, dorážel v 66. minutě po vyražení hostujícího brankaře do sítě CAJZ Vojtěch - 3:1 a dal tak výsledku konečnou podobu. Hosté zůstali jako opaření a do vážnějších brankových situací se již po zbytku utkání nedostávali. Naopak domácí mohli skóre utkání ještě navýšit, ale i tak u nich panovala velká spokojenost ze zasloužené výhry.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
ZEMAN Miroslav (trenér): "Získali jsme vítězství v souboji s kvalitním soupeřem. Pokud bych si odmyslel pět minut v prvním poločase a minutu ve druhém, tak bych mohl říci, že jsme hráli výborně. Bohužel je to pořád dokola, děláme chyby. Soupeři jsme pomohli do vedení, ale pozitivní je, že jsme to nakonec zvládli. V závěru jsme dominovali, mohli jsme přidat další góly."

TJ Dálnice Speřice
HOLENDA Jiří st. (trenér): "První poločas jsme měli relativně pod kontrolou, vytvořili jsme si tři vyložené šance, ale neproměnili ani jednu. Po pauze jsme se dostali šťastně do vedení a mohli jsme rozhodnout, protože jsme měli další dvě šance. Nestalo se a od 60. minuty nás Žirovnice začala přehrávat. Otočila zápas, a musím říci, že zaslouženě. My jsme závěrečnou půlhodinu nezvládli."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - P. Drechsler [-] , M. Hřebecký [-] , M. Kořínek [-] (58. K. Tolkner [-] ) , V. Cajz [-] , J. Svoboda [-] (64. V. Staněk [-] ) , T. Hřebecký [-] (62. F. Vilímek [-] ) , V. Hadrava [-] , T. Knotek [-] , J. Vodáček [-] , A. Vaš [-]

TJ Dálnice Speřice
D. Tkadlec [-] - M. Pohan [-] , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] , T. Krejčí [-] , J. Holenda [-] (77. P. Moravec [-] ) , D. Jančík [-] , T. Jůzl [-] (70. A. Žáček [-] ) , M. Eremiáš [-] (72. V. Ganobjak [-] ) - M. Sadský [-] (79. T. Vrzalík [-] ) , P. Soukup [-]

ŽK: 26. J. Svoboda , 32. T. Knotek , 37. M. Kořínek , 74. V. Hadrava - 36. T. Krejčí , 47. M. Pohan , 54. D. Vlček , 77. D. Jančík .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů