3:1
(1:1)
18. M. Pech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma zabrala proti rezervě Velkého Meziříčí


Branky


22

Rozpačité výkony zatím v nové sezóně KP ukazuje jeden z favoritů soutěže z Chotěboře. K lepším výsledkům i výkonům se chtěli domácí odrazit proti rezervě Velkého Meziříčí, jenž v minulém kole doma "smetla" nováčka z Náměště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se jednou brankově prosadily

Domácí vstoupili do útkání lépe, aktivně a nátlakovou hrou nutili hosty k chybám. Rezerva Vellkého Meziříčí přijela bez posil A týmu, jenž využila minulé kolo doma v soboji s Náměští. Chotěbořští se prosadili hned v 8. minutě, kdy po rohu hosté nedokázali okopnout míč z vlastní šestnáctky a po dvou tečích se dostal za Simandla. Z gólu se radoval HANOUSEK Petr - 1:0. Domácí museli záhy střídat, když zraněného obránce Hlaváčka Jana nahradil Moravec. Po chvilce se po pěkné kombinaci celé zálohy dostal do velké šance Dvořák, ale hostující brankář tentokrát vynikl. A tak trestal soupeř - nebo-li nedáš, dostaneš. Když se po centru z pravé strany prosadil hlavou v 18. minutě PECH Matyáš - 1:1. Mladí hosté působili během celého zápasu aktivněji, živěji, ale brankových příletostí si moc nevypracovali. 

Domácí rozhodli o vítězství

Druhý poločas začal vyrovnaně bez vážnějších akcí na obou stranách. V 57. minutě tu zkusil z dálky (téměř z 35 metrů) chotěbořský obránce a hostující brankář Simandl hrubě chyboval, když mu střela projela do brány pod tělěm. Autorem gólu byl KELLER Tomáš - 2:1. Domácí to uklidnilo a zbytek utkání měli převážně pod kontrolou. Hosté končili své akce v drtivé většině případů před pokutovým územím a brankář Dobrovolný, tak převážně čelil střelám z dálky, jenž si v klidu pohlídal. Naopak domácí potvrdili zaslouženou výhru v 81. minutě, kdy se po chybě hostující stopera prosadil NEDVĚD Adam - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
SOURAL Josef (trenér): "Nechci shazovat naši snahu. Nechci říct, že jsme vítězství utrpěli. My jsme vyhráli svou silou a vůlí nad o trochu větší fotbalovostí. Soupeř má opravdu sympatický tým. Výhry si cením, i vzhledem k tomu, co soupeř předvedl. Bylo to vydřené. Dva góly byly šťastné."

FC Velké Meziříčí B
MUNDUCH Petr (trenér): "Už bych chtěl někdy prohlásit, že jsme byli v utkání horším týmem a získali body. Opět jsme se totiž nevyvarovali hloupých chyb, které soupeř dokázal potrestat. Místy jsme přitom herně byli lepší, jenže body z toho žádné nejsou."



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Keller [-] , P. Ďoubal [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] (10. M. Moravec [-] ) - M. Běloušek [-] (67. O. Bělovský [-] ) , M. Koutný [-] (79. M. Odvářka [-] ) , M. Somerauer [-] , J. Voborník [-] (83. F. Tůma [-] ) - L. Dvořák [-] , P. Hanousek [-] (67. A. Nedvěd [-] )

FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - J. Polanský [-] , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , L. Berka [-] , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] , J. Dufek [-] , M. Pech [-] (73. T. Požár [-] ) , R. Matulka [-]

ŽK: 53. J. Voborník , 61. M. Koutný - 56. D. Krčál , 57. Z. Simandl .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích