R. Tůma 74.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky ztratily ve šlágru kola první body.


Branky


22

Jasným šlágrem 7. (6. hraného) kola KP Vysočiny byl souboj dosud bodově stoprocentních Okříšek proti druhému Pelhřimovu. Hrál se aktivní a svižný fotbal z obou stran, který se musel téměř 300 divákům líbit a jenž skončil zaslouženou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté aktivnější, ale do kabin se šlo za stavu 0:0

Před skvělou návštěvou se v zápase kola očekávala kvalitní fotbalová podívaná z obou stran a to se také potvrdilo. Domácí od začátku trochu svazovala nervozita a hosté tak začali lépe. A dokonce během první čtvrthodinky dostali dvakrát míč za Fialova záda. V obou případech se ale mával ofsajd, zda správně, toť otázka... Téměř po celý zápas se hrál atraktivní a rychlý fotbal a diváci si tak přišli na své. V 9. minutě se odhodlal ke střele z 25 metrů hostující Benda, ale jeho pokus skončil těsně vedle domácí branky. Do další vyložené šance se dostal po chybě domácí obrany hostující Mazanec, ovšem s jeho slabou střelou si Fiala poradil. Domácí si s aktivní hrou hostujících hráčů nemohli dlouho poradit, zvláště hra po stranách dělala domácím problémy. Okříšky se osmělily až ve 29. minutě, když po individuální akci střílel Dočekal těsně vedle. Lídr tabulky se postupně dostával do zápasu, do konce prvního poločasu vyrovnal hru, několikrát se dostal do zakončení, ale v první půli převyšovaly obrany a brankáři nad útoky, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu . 

Domácí šli do vedení, smolně o něj o všem přišli

Ve druhém poločase utkání gradovalo, padly dvě branky a diváci viděli i několik dalších zajímavých situací na obou stranách. Na začátku byli opět aktivnější hosté, ale domácí zlepšili pohyb a vyrovnali hru. V 56. minutě po rohu domácí útočník hlavičkoval, Holický reflexivně vyrazil a dorážku Tekala vykopli hosté z prázdné branky na roh. V 62. minutě hlavičkoval z 10 metrů hostující Mazač pouze do rukavic Fialy. Vzápětí se po centru za obranu dostal k míči domácí Dubský, ale jeho pokus skončil těsně vedle. Do vedení se dostali domácí v 74. minutě, kdy se po pěkné kombinaci celé zálohy šikovně prosadil skrytou přízemní střelou z hranice šestnáctky přes obránce Rejtara aktivní TŮMA Radek - 1:0. Na hřišti i v ochozech zavládla velká euforie. Hosté byli z domácího vedení překvapeni a vzápětí po chybě krajního obránce se k míči dostal opět agilní Tůma, ale jeho centr na malé vápno trefil Bastl hlavou těsně nad. Pelhřimovští se oklepali, nesložili zbraně a zaslouženě, i když hodně šťastně, v 84. minutě vyrovnali. Po pěkné kombinaci hostí se po střele z hranice pokutového úemí prosadil střídající SKOŘEPA Martin - 1:1. Střela šla do tyče, od ní se odrazila do domácího brankáře Fialy a od něj smolně do sítě. Hosté mohli v 86. minutě získat dokonce všechny body, když Vlk před zcela prázdnou brankou selhal a přestřelil. Kvalitní zápas z obou stran s parametry divize tak skončil dělbou bodů.

   

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
CABÚK Gustav (trenér): "Zatím jsme se potkali s nejtěžším soupeřem, který má výborné hráčské zázemí. Poté, co jsme se ve druhé půli osmělili, tak bylo otázkou času, kdo dá první gól. Naštěstí jsme ho vstřelili my. Měli jsme i dost dalších šancí, ale soupeř v závěru šťastně vyrovnal. Výbornému zápasu dvou špičkových týmů remíza sluší."

FK Maraton Pelhřimov
REGÁSEK Pavel (trenér): "Musím konstatovat, že jsme dva body ztratili. V prvním poločase jsme dali dvě branky, které nám nebyly uznány kvůli údajném ofsajdu, krom toho jsme měli tři možná čtyři vyložené šance. V půli to mohlo být klidně 0:4 a nikdo by se nemohl divit. Zápas byl plně v naší režii, to nemůže nikdo popřít. V poli jsme podali lepší výkon, než před týdnem, hráči plnili přesně to, co jsme jim řekli. Vytvořili jsme si šance, jen jsme je nedokázali proměnit. Co se nám od začátku sezony dařilo, teď najednou nešlo. Branka domácích byl trest, Okříšky měly tak dvě vyložené šance za celý zápas a jednu proměnily. Kluky jsem po zápase pochválil, závěr zvládli bravurně, soupeř se vyloženě zatáhl, my jsme ho dobývali a přesto se nám podařilo vyrovnat. Sice jsme promarnili velkou šanci, dostat se na vedoucí příčku, ale nic se neděje. Neprohráli jsme šestý zápas za sebou, jdeme dál. Jsme pořád ve hře o špici tabulky, naše cíle plníme.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , I. Večeřa [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] (27. M. Dočekal [-] ) , V. Bastl [-] (86. F. Rampír [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , O. Široký [-] (46. R. Tůma [-] ) , O. Benda [-] , J. Tekal [-]

FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - J. Homolka [-] , M. Naniáš [-] , J. Chadim [-] - M. Kostroun [-] , D. Poul [-] , V. Poul [-] - P. Benda [-] , T. Mazanec [-] (84. J. Kordík [-] ) , T. Mazač [-] (70. J. Vlk [-] ) - J. Rejthar [-] (79. M. Skořepa [-] )

ŽK: 59. R. Tůma - 15. D. Poul , 59. M. Naniáš , 84. J. Chadim , 91. M. Kostroun .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 260.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů