M. Kostroun 30.
P. Benda 45.
J. Vlk 46.
D. Poul 78. (p.)
D. Poul 81.
5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody v Pelhřimově ovládli domácí


Branky


30. M. Kostroun , 45. P. Benda , 46. J. Vlk , 78. D. Poul (p.) , 81. D. Poul - 3. O. Bělovský , 61. M. Somerauer
24

V dalším domácím zápase fotbalisté Pelhřimova opět nezaváhali a tentokrát si "smlsli" na Chotěboři. I když nezačali dobře a brzy prohrávali, utkání ještě do poločasu stihli otočit. Na začátku druhé půli sice přišel rychlý gól na 3:1, ale poté dvě vyloučení na domácí straně, hosté snížili, ale také dohrávali o devíti a domácí v závěru definitvně rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli, domácí ale stihli do půlky otočit

Utkání začali aktivněji hosté a již ve 3. minutě je zaslouženě poslal do vedení BĚLOVSKÝ Ondřej 0-1. Hosté pak ještě nevyužili další šance, jednu vyloženou a domácí se začali postupně probouzet. Ve 30. minutě se po střela z hranice pokutového území prosadil KOSTROUN Martin 1-1. A v 45. minutě domácí zápas otočili, když se gólem "do šatny" prosadil BENDA Pavel - 2:1. To už hráli hosté bez vyloučeného Ďoubala. 

Rychlý gól domácích, ale rozhodnutí přišlo až ke konci

Hned na začátku druhého poločasu se zhruba po třiceti sekunách ve 46. minutě trefil domácí VLK Jakub - 3:1 a zdálo se, že domácí dojdou v klidu pro tři body. Jenže během chvíle přisli domácí o dva vyloučené hráče. Hosté toho využili v 61. minutě, kdy se po pěkné akci celé zálohy prosadil kapitán hostů SOMERAUER Martin - 3:2. Ani on však utkání nedohrál a během dvou minut byl vyloučen. Při hře v devíti na obou stranách přida dvě branky POUL Daniel. Nejdříve se trefil v 78. minutě z pokutového kopu - 4:2. Výsledek pak pečetil po samostatné akci v 81. minutě - 5:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
REGÁSEK Pavel (trenér): "Vůbec jsme nezachytili tempo a začátek zápasu, vázla nám kombinace, byli u všeho pozdě a byli jsme rádi, že jsme do 30. minuty prohrávali jen o jeden gól. Pak jsme se zlepšili, do poločasu výsledek dokonce otočili a dali na začátku druhé půlky třetí gól, jenž mohl být zlomový, ale nebyl. Během chvíle jsme dostali dvě červené karty my, což absolutně změnilo situaci. Musím ale kluky pochválit, situaci jsme zvládli a zaslouženě dovedli až zbytečně nervózní zápas do vítězného konce.

FC Chotěboř
SOURAL Josef (trenér): "Utkání jsme začali dobře, brzy jsme šli do vedení. Zlomové možná bylo, že jsme nedali z vyložené šance druhý gól. Domácí se postupně zvedali a ještě do poločasu otočili skóre. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit pozorně a i v oslabení si "počkat" na příležitost k vyrovnání. Bohužel se tak nestalo a za 30 sekund jsme prohrávali 3:1. Pak už následovala divočina těžko komentovatelná a říditelná. Prohráli jsme, protože jsme neproměnili šance na 2:0, eventuálně na 2:1. A podlehli více emocím utkání. Velmi slabý a nepřesný mladý sudí Terber nedokázal utkání zvládnout. Myslím si, že je velkou chybou nasazení takových rozhodčích do těchto utkání, ve kterých se dá předvídat, že bude "těžší". Čtyři červené a několik žlutých je toho důkazem.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] (68. M. Skořepa [-] ) , M. Naniáš [-] - D. Poul [-] , V. Poul [-] (83. T. Mazanec [-] ) , M. Kostroun [-] , T. Jeřábek [-] - P. Benda [-] , J. Vlk [-] (73. J. Chadim [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Keller [-] , M. Čáp [-] , P. Ďoubal [-] , J. Hlaváček [-] - M. Moravec [-] (66. J. Voborník [-] ) , M. Koutný [-] (75. M. Somerauer [-] ) , O. Bělovský [-] (81. F. Tůma [-] ) , M. Somerauer [-] - P. Hanousek [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 12. J. Vlk , 33. T. Jeřábek , 44. M. Naniáš - 48. M. Koutný , 77. M. Somerauer , 88. M. Somerauer . ČK: 58. J. Kordík , 62. T. Jeřábek - 43. P. Ďoubal , 78. M. Somerauer .
Místo: Pelhřimov. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza