2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá za tři body


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Našemu mužstvu se nedaří. Špatný začátek a špatný konec, tak lze charakterizovat její představení na pardubickém Dolíčku proti Rohovládově Bělé. Inkasovala hned v první minutě a po celý poločas se její hráči na trávníku hledali. Po změně stran šla její hra o sto procent nahoru a odměnou bylo vyrovnání Stejskala po Navrátilově standardce. Tři minuty před koncem však hosté nezachytili útočnou akci soupeře a Jelínek strhl vítězství na stranu domácích.

Miroslav Kovář, trenér SK Polička: Nevím, co si hráči před utkáním mysleli, jestli podlehli dojmu, že tento soupeř neumí hrát fotbal, ale první poločas byl od nás špatný, odfláknutý, domácí byli u všeho dříve a klidně jsme mohli prohrávat o tři góly. Po hlasitější domluvě v kabině se obrázek hry změnil, najednou to šlo, dali jsme si přesnější míče, dostali se i do velkých šancí, podařilo se nám vyrovnat a myslel jsem, že nějaký bod odvezeme. Bohužel jsme zase nezvládli závěr zápasu, minule to byla 92., teď 87. minuta. Škoda, ale pokud budeme předvádět podobnou hru jako ve druhém poločase, tak věřím, že se to brzy odrazí i na výsledcích.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
D. Vokál [-] - M. Starý [-] , T. Špidlen [-] , J. Kotajny [-] (70. T. Jelínek [-] ) , A. Tomič [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , T. Najman [-] , B. Pospíšil [-] , R. Klouda [-] , L. Nepivoda [-]

SK Polička
R. Ondrůch [-] - Z. Stodola [-] , M. Stejskal [-] , P. Navrátil [-] , A. Andrle [-] , R. Netolický [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] (75. P. Harašta [-] ) , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 37. R. Klouda , 65. T. Špidlen , 70. A. Tomič , 87. T. Najman - 39. A. Andrle , 69. T. Jílek .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - VALENTA Jan, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích