2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí vyhrálo na penalty


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším domácím zápase předvedl domácí tým zejména v druhém poločase výborný výkon.Poločasové vedení sice drželi hosté,kdy se v 37 min. prosadil Machatý 0:1.Domácí však v druhé části srovnali v 66 min. Koderou a svoji hrou přitlačili soupeře do defenzivy,který kontroval brejky.Celkově se utkání muselo líbit,což ocenili i domácí fanouškové potleskem.Další brankové příležitosti se již neujali a tak utkání dospělo,stejně jako minulý týden do penaltového rostřelu.A ten byl hodně zajímavý,hosté již na pokutové kopy vedli 3:1 a domácí se již smiřovali s jedním bodem.Jenže poté Ředice 3x za sebou selhali a "na mečbolu" byli najednou domácí.Jenže neproměnili a tak se pokračovalo až v 10 serii rozhodl o dvou domácích bodech Tlapák.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
V. Bejr [-] - F. Jirásek [-] , R. Loučka [-] , D. Prokop [-] (57. T. Tlapák [-] ) , D. Jirásek [-] , M. Kodera [-] , M. Šafránek [-] , M. Tomčík [-] , R. Novák [-] , D. Kopa [-] , M. Svoboda [-] (82. P. Marek [-] )

FK Horní Ředice
M. Češka [-] - J. Hrdý [-] (60. V. Moravec [-] ) , J. Moravec [-] (46. J. Zběhlík [-] ) , M. Horyna [-] , F. Völkl [-] , P. Dědič [-] (80. M. Hrubý [-] ) , O. Březina [-] , O. Mráz [-] , L. Skalický [-] , D. Machatý [-] , P. Kopa [-] (72. J. Stárek [-] )

ŽK: 55. M. Horyna .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ujec Jiří - SCHMEISER Kamil, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích