3:1
(2:1)
37. P. Frank
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň porazila Újezd


Branky


6

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z naší straně bojácně, čekali jsme na to, co vymyslí domácí. Bohužel, ti na nás vlétli a výsledkem byli dva rychlé góly. Už ve 12.min. jsme prohrávali 2:0. Nejprve Myšák hlavičkoval a Martin Vomáčka si míč srazil do vlastní sítě. Druhou branku přidal Šabata. Domácí tlačili, my jsme byli paralyzováni. Až v závěru domácím začali mírně docházet síly a po pěkném přiklepnutí patičkou Vrabcem dal Petr Frank našemu týmu naději. Pak ještě Myšák trefil tyč Janeckého branky. Za první poločas si naši hráči rozhodně nezasloužili potlesk příznivců, kterých do Chocně přijelo docela dost.

     Co se dělo v kabině o přestávce nevíme, ale obraz hry se po přestávce zcela změnil. Otěže jsme do rukou vzali my a domácí nestíhali. Určitě mnohokrát domácím "cvakalo", ale naše finální zakončování bylo žalostné. V 64.min. Drahoš hlavou orazikoval tyč. V době, kdy vyrovnání viselo na vlásku se zjevil před naší brankou osamocený Fikejz a rozhodl.

     Utkání rozhodl náš spánek v úvodu zápasu. U některých hráčů by chtělo přidat trochu zápalu pro hru. V krajském přeboru nebudou lehká utkání.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


FK Agria Choceň
T. Trkal [-] - R. Fikejz [-] , L. Myšák [-] (90. M. Sklenář [-] ) , M. Šabata [-] (89. D. Sklenář [-] ) , J. Vondra [-] (64. D. Šafek [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Novotný [-] (85. M. Kubový [-] ) , F. Lebeda [-] , P. Zahálka [-] , L. Krejza [-] , M. Coufal [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - F. Mokrejš [-] (58. R. Mandlík [-] ) , O. Klusoň [-] , P. Drahoš [-] , P. Štarman [-] (79. D. Kabrhel [-] ) , P. Fulík [-] , M. Vomáčka [-] , J. Pešina [-] , J. Čejka [-] , M. Vrabec [-] , P. Frank [-]

ŽK: 32. M. Novotný , 45. L. Myšák - 21. M. Vrabec , 42. O. Klusoň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - BENEŠ David, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích