2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy vyhrály na penalty


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okresní derby se hrálo v bojovném duchu, hráči obou týmů k němu přistoupili s plným nasazením, ale fotbalové krásy bylo na Svitavském stadionu k vidění pomálu. Hra byla rozkouskovaná, málo pohledná, souvislejších akcí by se divák na prstech jedné ruky dopočítal. Z první půle stojí za zmínku snad jen gólové momenty. V 17. minutě zapadl za Koukolova záda i s pomocí tyčky Juklův centr z levé strany. Vyrovnání zařídil hrající trenér Jiskry Svoboda, který to zkusil zpoza vápna a jeho nepříliš prudká střela překvapila Jílka, jenž byl u své levé tyče pozdě – 1:1. Brzy po přestávce skončil v síti dobře rozehraný Škávův trestný kop, chvíli nato však šli domácí do deseti po vyloučení F. Čížka (druhá ŽK). Hosté si ale s „přesilovkou“ nevěděli rady a když se čtvrt hodiny před koncem vyfauloval i Kristek, zdálo se, že Svitavy těsný náskok uhájí. V nastavení si však na centr ze standardní situace naskočil Štoudek a hlavou vyrovnal na 2:2. Z bodu byly pro hosty vzápětí dva, v penaltách byli bezchybní, zatímco domácí Chlup překopl.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] , J. Škáva [-] (78. A. Novák [-] ) , M. Czehowský [-] , F. Jiroušek [-] (63. P. Bartoš [-] ) , M. Čížek [-] , M. Frolo [-] , V. Ehrenberger [-] (87. R. Kroulík [-] ) , D. Jukl [-] , F. Čížek [-]

TJ Jiskra Litomyšl
L. Koukola [-] - L. Severa [-] , J. Vejrych [-] (63. J. Zeman [-] ) , L. Tomšů [-] (40. M. Hromádka [-] ) , P. Kundera [-] , I. Svoboda [-] , V. Kristek [-] , J. Jireček [-] , M. Radimecký [-] , J. Štoudek [-] , M. Hašek [-] (80. V. Folta [-] )

ŽK: 52. F. Čížek , 89. J. Chlup - 38. I. Svoboda , 60. J. Jireček , 69. V. Kristek . ČK: 57. F. Čížek - 76. V. Kristek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Morávek David - BRYCHTA Ondřej, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích