0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec dostal doma za vyučenou


Branky


15. J. Kroutil , 21. M. Radouš , 34. M. Holub , 54. V. Hrubý , 79. V. Hrubý , 86. J. Kroutil (p.)
4

Na velkou tradiční Bartolomějskou pouť zajíždělo naše první mužstvo k dalšímu mistrovskému utkání krajského přeboru do Heřmanova Městce s tamní Jiskrou,která v minulém ročníku skončila na pěkném čtvrtém místě. Našemu mužstvu se zde historicky moc nedařilo a většinou jsme odjížděli poraženi. Před utkáním měli domácí pět bodů za jedno vítězství a dva body za vítězství v penaltových rozstřelech. Dal se tedy očekávat zajímavý,vyrovnaný zápas,ale nakonec vše bylo jinak. Naši si v Heřmaňáku otevřeli vlastní střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil domácím,získali převahu ale bez nebezpečných akcí před naší brankou. Naši hráli s rozvahou,postupně přebírali iniciativu a s příchodem Ondry Merkla, který v 10.minutě střídá zraněného Koukala, nastal velký obrat ve hře. Ondra po zranění příkladně makal a začali jsme si vytvářet brankové šance. Byl to právě on,který v 15. min. krásně unikl po pravém křídle,následuje pěkná přihrávka před branku a Jarda Kroutil krásnou rybičkou,hlavou dává naši první branku. V následných minutách má dvě šance Radouš, ale skóre se nemění. Již ve 21. min. pěkně doráží Michal Radouš a domácí nechápou co se děje 0:2. Ve 27. min. přešlapuje Janoušek čáru na trestném vápně při výkopu, pomezní vehementně mává a hlavní nařizuje trestný kop proti naší brance. Míč ale končí na zdi a naši dále „válej“, když ve 33. min. krásně doklepává Martin Holub a zvyšuje na 0:3. Ve 40.minutě nebezpečně hlavičkuje Kroutil,ale míč končí nad brankou. Při dalším trestňáku při nás stojí štěstí,kdy chytrý míč končí na naší tyči. Do odpískání první půle se již nic nemění a odcházíme do kabin s impozantním skóre 0:3.

Do druhého poločasu nastupují domácí se snahou zvrátit výsledek,ale po několika minutách opět přebíráme iniciativu a začínáme domácí „vyučovat“. V 55. min. opět jako při první brance dohání na pravém křídle míč Ondra Merkl,

přesně centruje a Víťa Hrubý,krásnou hlavičkou do země upravuje na 0:4. V 65. min. uniká sám Hrubý,je před brankářem,ale zamýšlené „jesle“ mu brankář vychytal. V 72.min. Kroutil sám před brankářem,ale hlavičkuje nad branku. V 74. min. se domácí pokoušejí alespoň korigovat výsledek,ale střílí vysoko nad. V 75.min. střídá dobře hrajícího Klenora Kapitola M. O tři minuty později krásně střílí Kroutil,gólman vyráží,ale Víťa Hrubý míč již popáté doráží do prázdné branky a vedeme tedy 0:5. Požadovaného „bůra“ jsme tedy dosáhli. Všichni říkáme,to by už stačilo. Domácí ani v závěru nejsou schopni kloudné akce a dá se říci,že na hru už zcela rezignovali,bylo nám jich až líto. Zato naši borci váleli s maximálním nasazením až do samého konce utkání a v 86.min. opět krásně uniká Kroutil,ve vápně je podtržen a nařízenou penaltu sám Jarda Kroutil bezpečně proměňuje na konečných 0:6.

 

Co říci závěrem?

Že diváci z Luže, kterých na utkání přijelo velké množství, museli konstatovat,že to nebyl fotbal,ale úplná „fotbalová pohádka“. A skutečně byla. To, co předvedli naši borci byl nejlepší výkon ze všech mistrovských utkání v I.A třídě,ale i v krajském přeboru. Jejich technický,profesorský fotbal lahodil oku do té míry,že často zazníval na soupeřově hřišti potlesk nejen od nás,ale i početných domácích diváku. Řekl bych,že v tomto utkání nebylo slabých míst a všichni borci co byli na hřišti odvedli své maximum,kvalitně,zodpovědně a stoprocentně. Jsme dobře sestavené mužstvo,které se umí na hřišti nejen povzbuzovat,ale i odpouštět,pochválit jeden druhého a pomoci. Za to,co jste kluci předvedli vám patří velký



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - T. Dvořáček [-] , D. Salfický [-] , D. Svoboda [-] (66. J. Musil [-] ) , D. Čáp [-] , D. Motl [-] , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (54. M. Jablečník [-] ) , T. Zrůst [-] , R. Jošt [-] , D. Zrůst [-] (59. V. Svoboda [-] )

TJ Luže
R. Janoušek [-] - O. Lacman [-] , M. Radouš [-] , L. Naď [-] , J. Kapitola [-] - D. Klenor [-] (75. M. Kapitola [-] ) , M. Veis [-] (89. D. Terer [-] ) , M. Holub [-] , V. Hrubý [-] - J. Kroutil [-] (89. P. Mužíček [-] ) , D. Koukal [-] (9. O. Merkl [-] )

ŽK: 44. M. Radouš .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Fojtík Martin - ZEMAN Josef, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích