M. Veis 6.
M. Veis 52.
V. Hrubý 65. (p.)
J. Kroutil 74.
4:2
(1:1)
35. F. Grepl (p.)
69. L. Pešek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 14:30

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže přehrála Českou


Branky


6. M. Veis , 52. M. Veis , 65. V. Hrubý (p.) , 74. J. Kroutil - 35. F. Grepl (p.) , 69. L. Pešek
4

O pouti hostilo naše A mužstvo v prvním utkání v krajském přeboru na domácím hřišti nebezpečný celek České Třebové, která v nedávné minulosti hrála i divizi.

Hosté v prvním kole zvítězili vysoko 5:2 ve Třemošnici a tak se dal očekávat těžký, zajímavý zápas, žádný pouťák.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl plně v naší režii a již ve 4. min. krásně uniká po levé straně Jarda Kroutil a na stříbrném tácku přihrává Marku Veisovi, který střílí první branku domácích. Hosté zahrozili hlavičkou nad, když Radouš ztrácí míč ve vápně. V 9. minutě nebezpečně střílí Holub, pak uniká Hrubý, ale jeho tečovaná střela jde mimo.

Mezi desátou a dvaadvacátou minutou hrajeme pohledný fotbal s krásnými střelami na branku, ale skóre se nemění. Ve 29.min.

Hosté zahrávají trestný kop, ale míč končí vedle naší branky. Přichází ale 35.minuta, Lacman fauluje hráče soupeře, hlavní rozhodčí to nevyhodnocuje jako faul. Naopak pomezní Papáček ale signalizuje, že došlo k přestupku v našem pokutovém území. Je nařízena desítka, kterou hosté bezpečně proměňují.

  Do druhého poločasu se očekával nástup hostujícího mužstva, ale již v 52. minutě vytahuje hostující gólman Veisovu střelu, ale vzápětí se Mára znovu dostává k míči a zavěšuje na 2:1. Potom chybuje gólman Třebové, Radouš ale míč do sítě nedotlačil.

Postupně získáváme územní převahu, uniká Kroutil, ve velkém vápně je sražen, penalta pro domácí. Exekutorem je Víťa Hrubý a svoji umístěnou bombou nedává brankáři hostujícího mužstva žádnou šanci – 3:1. Po čtyřech minutách hry ale chybujeme na pravé straně zadních řad a hosté se dostávají lacině do hry svoji druhou brankou. Čeká se nápor Třebové, ale přichází 73.minuta, zahráváme přímák. Míč si staví Jarda Kroutil a balón „ zakroutil “ tak nádherně, že skončil v síti překvapeného brankáře Třebové.

Potom ještě stojí za zmínku trestný kop snad ze 40 metrů, kdy jeho exekutor Michal Radouš střílí neuvěřitelnou umístěnou bombu, ale gólman ji se štěstím excelentním zákrokem likviduje a ještě dlouho si vytřepává svoje rukavice.

V závěru utkání soupeře vyučujeme. Máme v samém závěru ještě jednu šanci, kdy míč poskakuje  po brankové čáře, ale nikdo nedoráží. Zápas končí naším zaslouženým vítězstvím.

Po utkání diváci ocenili výkon hráčů v tropickém počasí potleskem ve stoje!

Co závěrem? Máme za sebou první dva soupeře, kteří v minulé sezóně přeboru skončili na 2. a 3. místě. Těžký začátek !!! Ale z Lanškrouna jeden bod, doma tři.

To nečekal ani největší optimista. Nutno ale podotknout, že 4 body naprosto zasloužené i když nečekané. Kluci nechávají na hřišti srdce, herně jsou na výši a hlavně střílejí branky. Co více? Nyní výkon potvrdit v Heřmanově Městci, který skončil v minulé sezóně na 4. místě krajského přeboru.



Více zde: https://fotbal-luze.webnode.cz/products/luze-c-trebova-19-8/



Sestavy


TJ Luže
R. Janoušek [-] - O. Lacman [-] , M. Radouš [-] , L. Naď [-] , J. Kapitola [-] - D. Klenor [-] (88. M. Kapitola [-] ) , M. Veis [-] , M. Holub [-] , V. Hrubý [-] - J. Kroutil [-] (80. P. Mužíček [-] ) , D. Koukal [-] (48. R. Dušek [-] )

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - L. Roušar [-] , R. Krystl [-] , L. Sejkora [-] (61. L. Pešek [-] ) , K. Klumpar [-] , P. Müller [-] , O. Ezr [-] (61. V. Langer [-] ) , F. Grepl [-] (86. M. Gregor [-] ) , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-]

ŽK: 58. D. Klenor .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Bleša Oldřich - PAPÁČEK Libor, POKORNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů