2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Letohrad


Branky


4

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho očekávané derby Letohrad –Žamberk přilákalo na tribuny velmi slušnou návštěvu. Domácí nastoupili do zápasu aktivně a již v 5.minutě se radovali ze vstřelené branky. Na hranici velkého vápna se k míči dostal Kabourek a prudkou střelou vstřelil úvodní branku. V 10.minutě byli domácí blízko k další brance. Čada překonal hostující obranu lobem, našel nabíhajícího Kabourka. Ten ale na pozorného Martinovského nevyzrál. Vzápětí po rohovém kopu měli domácí další slibnou šanci. Čada na velkém vápně našel opět Kabourka. Jeho střela z voleje mířila těsně vedle levé tyče. Postupem času se na domácí kopačky vloudila nervozita a výsledkem bylo hodně nepřesných přihrávek a ztracených míčů. Letohrad se sice do střeleckých příležitostí dostal, ale šance Čady a Kabourka spolehlivě zlikvidoval žamberecký brankář. Domácí sice hru kontrolovali, ale na další branku si diváci museli počkat až do 82. minuty. Po další spolupráci dvojice Čada – Kabourek, se domácí ujali vedení 2:0. Letohrad vyhrál zaslouženě, hosté za celý zápas domácího brankáře Jehličku přímou střelou neohrozili.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Aleš Majvald, trenér FK Letohrad: Jsme rádi za tři body a zvládnuté první domácí utkání navíc derby. Mrzí mě, že se nehrál atraktivnější zápas, když přišlo tolik diváků. Po brzy vstřelené brance jsme byli do konce poločasu nesmyslně pasivní. Druhý poločas to bylo z naší strany dobývání branky hostů, ale jelikož jsme byli často nepřesní, tak se nám druhou uklidňující branku podařilo vstřelit až deset minut před koncem.




Sestavy


FK Letohrad
R. Jehlička [-] - T. Kabourek [-] , J. Hiller [-] (63. M. Matoulek [-] ) , M. Lorenc [-] (85. Š. Polzer [-] ) , P. Štěpán [-] , O. Kail [-] , M. Čada [-] , D. Preclík [-] (87. F. Vaníček [-] ) , R. Macek [-] , D. Chládek [-] , M. Černohorský [-] (76. J. Stejskal [-] )

1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - - B. Markarjanc [-] , O. Kopecký [-] , J. Černík [-] , F. Bartoš [-] (78. M. Pavelka [-] ) , J. Jírů [-] , T. Kotyza [-] , A. Kopecký [-] , L. Kuklík [-] (82. P. Chládek [-] ) , L. Kos [-] (55. J. Molnár [-] ) , J. Huška [-]

ŽK: 39. J. Huška .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích