Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice přejely Újezd


Branky


4

Po vydařeném zápase s Moravskou Třebovou jsme čekali, že na výkon hráči odpovědí stejnou mincí. Bohužel, k utkání se nesešli v odpovídající sestavě. Sobotní ráno je krutý termín. Trenér Abt musel míchat se sestavou a zejména obrana nehrála v ideálním složení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu jsme zachytili, dvacet minut se hrál celkem vyrovnaný fotbal. První vážnou šanci měl dokonce náš Kabrhel, ale brankář Pšenička vyrazil na roh. Ve 21.min. zahrozil exchrudimský Netušil, ale míč netrefil a střela šla vedle. Ve 29.min. měl ve středu pole dostatek času na přípravu střely opět Netušil, jeho přízemní bomba ze 25 metrů se od tyče odrazila do naší sítě. Ve 33.min. Frňka úlně osamocený z velkeho vápna mířil nad bránu. Ve 33.min. utekl středem naší obrany zase Netušil a opět od tyče skóroval.

     V 52.min. Frňka ze šesti kroků trefil jen holického gólmana, o tři minuty později Rejman v těžké pozici oblučkem přehodil domácí břevno. V této době se snad ještě dalo něco s výsledkem dělat. Přišla ale rozhodující rána, když Rožek dal třetí holickou branku. My jsme vše zabalili a čekali na konec.V 69.min. Netušil završil svůj hattrick. V 80.min. šel sám na domácího gólmana Nováček, ale trefil jen jeho nohy. Čtyři minuty před koncem kopali domácí přímý kop, míč se odrazil od zdi, ale  Řehák ze 20 metrů trefil opět tyč. Bohužel opět z vnitřní strany, takže balón rozvlnil síť. 

     Domácí byli lepší, k zisku tří bodů jim gratulujeme, ale do branky jim spadlo, na co sáhli. Čtyři branky padly odrazem od tyče! To se často nevidí. Na našich borcích je, aby se po tomto debaklu oklepali, a aby doma ukázali, že tento výpadek byl náhodný.



Sestavy


SK Holice
J. Pšenička [-] - R. Machatý [-] , M. Netušil [-] (71. D. Lát [-] ) , E. Rožek [-] , T. Bydžovský [-] (71. J. Koblížek [-] ) , J. Jedlička [-] , D. Fotul [-] (63. F. Křtěn [-] ) , T. Velinský [-] (63. D. Semínko [-] ) , M. Chvála [-] , T. Kopřiva [-] (28. J. Řezníček [-] ) , M. Řehák [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - O. Klusoň [-] , Z. Doležal [-] , P. Štarman [-] (83. D. Frank [-] ) , P. Fulík [-] (86. J. Pravec [-] ) , M. Frňka [-] (74. P. Váně [-] ) , D. Kabrhel [-] (68. J. Nováček [-] ) , J. Pešina [-] , J. Čejka [-] , J. Rejman [-] , P. Frank [-]

ŽK: 45. Z. Doležal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Beneš David - ZERZÁN Miloš, NEKVAPIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů