1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec vyhrál na penalty


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před 350 diváky bylo k vidění solidní utkání z obou stran s bezbrankovým stavem po závěrečném hvizdu. Zkušení domácí hráči se prezentovali důraznou hrou o čemž svědčí i poměr faulů, ale s tímto trendem jsme se dokázali vyrovnat a snažili se soupeře eliminovat naší hrou. V první půli jsme si vytvořili poměrně dost možností ke vstřelení branky, ale když nechyběl důraz v zakončení, tak byl proti brankář Žďánský, který ve dvou případech vychytal Žaluda a o chvíli později na něm nevyzrál ani D. Zrůst. Posledně jmenovaný měl ještě další možnost hlavou po rohovém kopu, ale míč o milimetry minul zadní tyč. Domácí mohli potrestat naši ztrátu míče na útočné polovině, ale Motl z brejku netrefil Gregovského branku. Ve druhé půli vyslali domácí na naši branku několik střel ze střední vzdálenosti, které Gregovský s přehledem kryl a zrovna tak si počínal na druhé straně Žďánský. Velkou příležitost domácích měl Mach po centru z pravé strany, ale nedokázal přesně zakončit a tak míč skončil v náručí našeho brankáře. V samotném závěru postupoval ze strany sám na branku L. Kopecký, ale v poslední chvíli byl zastaven na hranici pravidel skluzem domácího obránce. V penaltovém rozstřelu byli domácí bezchybní, když za nás uspěl L. Kopecký, Švec a Rejfek, ale ve třetí sérii neproměnil Holeček. Bod navíc jsme si tedy neodvezli, ale s výkonem, přístupem a nasazením spokojeni být můžeme. Jen je škoda neproměněných šancí především z první půle, protože se z horké půdy v H. Městci daly odvézt všechny body.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - D. Salfický [-] , D. Svoboda [-] , J. Hlaváč [-] , D. Motl [-] , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (64. D. Zrůst [-] ) , T. Zrůst [-] , D. Čáp [-] , R. Jošt [-] , M. Jablečník [-] (72. V. Svoboda [-] )

MFK Chrudim B
D. Gregovský [-] - F. Holeček [-] , L. Kopecký [-] , M. Tlapák [-] , D. Žalud [-] (77. M. Havránek [-] ) , M. Zikmunda [-] , A. Zavřel [-] (86. J. Švec [-] ) , D. Zrůst [-] (57. M. Friček [-] ) , D. Kopecký [-] (72. T. Linhart [-] ) , J. Stránský [-] , M. Malínský [-] (69. M. Rejfek [-] )

ŽK: 44. D. Motl , 52. S. Mach - 27. D. Žalud , 52. L. Kopecký , 89. T. Linhart .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Papáček Libor - ŠLOR Robert, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích