Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

10 x 3 = 30. 60:6. Čísla která zdobí Baník v okresním přeboru Trutnovska


Branky


3

Žacléř se jen tak zastavit nenechá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté z předměstí Trutnova byli ve všech úkonech na hřišti až ti druzí.Čtyři centry do vápna a žádná významnější střela na branku,bylo opravdu žalostně málo.V loňské sezoně obávaný soupeř všech, předvedl z fotbalového umění  velice málo.Baníkovci  hráli v pohodně na tři body a zápas pro ně byl jako, po tréninku fotbálek.Roman Kovačík si opět vylepšil pohled do střelců branek a má po deseti kolech šestnáct zásahů.Kuriozita utkání,po delší době se na trávníku setkali tři bratři v triku Baníku a to Těžký Josef,  Těžký Martin,Těžký Matěj.Čtvrtý bratr zatím nedosahuje věku aby mohl hrát za dospělé.Ale určitě se dočkáme kvarteta.

 

Udávaných 80 diváků bylo z 80% ze Žacléře.Asi se vracejí staré zlaté časy kdy diváky opravdu fotbal bavil a neváhají si zajet i ven.Na lavičce byla opět tlačenice a trenér Gal dal všem příležitost zahrát si a být součástí týmu.

 

Další utkání v sobotu od 15:30 hraje Baník se S.Vítězná ,čtvrtý celek tabulky.Zřejmě to bude těžké utkání  a tímto zveme příznivce na stadion a poprosíme o velkou podporu pro mladý tým Baníku.Mohl by padnout i divácký rekord který je zatím 150 přihlížejících.

 

Autor: ja mi

 



Sestavy


MFK Trutnov C
L. Tichý [-] - P. Zákravský [-] (59. M. Klejna [-] ) , V. Kuhn [-] , R. Horáček [-] , P. Dřímal [-] (71. J. Kulda [-] ) , D. Kováčik [-] , O. Kárník [-] , J. Karmáček [-] , K. Kobrč [-] (73. M. Jiránek [-] ) , V. Drtina [-] , P. Chvalina [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] (78. T. Hošek [-] ) , R. Kovačík [-] , M. Fidranský [-] , P. Ondráško [-] (71. D. Gottwald [-] ) , R. Kotyk [-] , T. Skála [-] (73. M. Těžký [-] ) , V. Herman [-] , J. Mádle [-] (75. R. Schneider [-] ) , L. Šimočko [-] , M. Těžký [-] (52. M. Pek [-] )

ŽK: 5. V. Drtina , 60. R. Horáček - 60. L. Šimočko , 61. T. Skála . ČK: 47. V. Drtina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šolc Petr - MLYNÁŘ Pavel, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2018 12:38
OFS Trutnov :Značně oslabený domácí tým nemohl konkurovat rozjetému týmu Žacléře. Hosté byli daleko rychlejší v práci s míčem i bez něj. Trutnovští se sice snažili a zápas neodevzdali, ale po brzkém vyloučení Drtiny na začátku druhého poločasu, bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Otázkou bylo jen výše skóre, které se nakonec zastavilo na šestce. Nutno poznamenat, že hosté mají kvalitní tým a letos jim postup nemůže uniknout.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 17:52

Tip: výhra hostů