Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foubíkův hattrick jen mírnil debakl


Branky


4

Baník vedoucí mužstvo okresního přeboru odjížděl do Lánova s obavou  o výsledek,chybělo  mu totiž šest hráčů základní sestavy stejně tak jako ve středu v pohárovém utkání  s Volanovem, kterému ale nasázel deset branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek utkání byl ale dobrý,už ve dvanácté minutě byl stav 0:3 pro hosty.Lánov se pak probudil a dělal v zadních řadách( nesehraných) hráčů neplechu,hlavně mladý a rychlý Foubík(3x branka) byl k neudržení.

 

Druhý poločas se projevila převaha,zkušenost a rychlost Baníku.Domácí  začali nestíhat téměř vše a skore narostlo na sedm banánů v síti Lánova. Že chybělo hodně hráčů ze základu bylo zase dobré v tom že trenér p.Gal  si mohl vyzkoušet další hráče z kádru který působí v B mužstvu.

 

V sobotu se hraje zápas podzimu s Rudníkem který je o tři body zpět za Baníkem. V tomto zápase se už může nastínit to, kdo postoupí na jaře do krajské soutěže. Tímto zveme naše fanoušky, aby přišli na zápas a mladíky v dresu Baníku podpořili.Mohl by i padnout divácký rekord sezony 150 diváků na Libeč.

 

Autor: ja mi



Sestavy


TJ Lánov
L. Tuček [-] - V. Erben [-] (60. P. Mencl [-] ) , M. Mašek [-] , J. Hartig [-] , J. Škoda [-] (60. J. Tošovský [-] ) - P. Foubík [-] , P. Horák [-] (79. J. Procházka [-] ) , I. Souček [-] , P. Šafařík [-] - O. Pavelka [-] , J. Janda [-] -

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] (80. T. Hošek [-] ) , R. Kotyk [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , D. Gottwald [-] , M. Pek [-] , R. Schneider [-] , M. Těžký [-] , J. Mádle [-] , M. Těžký [-] (46. L. Vít [-] )

ŽK: 17. J. Škoda , 49. P. Horák , 62. P. Šafařík , 80. J. Hartig .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PETRŮ Josef - BUBAŇ Pavel (N), GAL Simon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 16:07
Baník vedoucí mužstvo okresního přeboru odjížděl do Lánova s obavou o výsledek,chybělo mu totiž šest hráčů základní sestavy stejně tak jako ve středu v pohárovém utkání s Volanovem, kterému ale nasázel deset branek.
Začátek utkání byl ale dobrý,už ve dvanácté minutě byl stav 0:3 pro hosty.Lánov se pak probudil a dělal v zadních řadách( nesehraných) hráčů neplechu,hlavně mladý a rychlý Foubík(3x branka) byl k neudržení.
Druhý poločas se projevila převaha,zkušenost a rychlost Baníku.Domácí začali nestíhat téměř vše a skore narostlo na sedm banánů v síti Lánova. Že chybělo hodně hráčů ze základu bylo zase dobré v tom že trenér p.Gal si mohl vyzkoušet další hráče z kádru kteří působí v B mužstvu.
V sobotu se hraje zápas podzimu s Rudníkem který je o tři body zpět za Baníkem. V tomto zápase se už může nastínit to, kdo postoupí na jaře do krajské soutěže. Tímto zveme naše fanoušky, aby přišli na zápas a mladíky v dresu Baníku podpořili.Mohl by i padnout divácký rekord sezony 150 diváků na Libeč.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů