L. Brožek 13.
M. Ullrich 64. (vl.)
L. Vít 90.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléřský Baník opět nezaváhal


Branky


13. L. Brožek , 64. M. Ullrich (vl.) , 90. L. Vít
4

Sedmé kolo a sedmé vítězství včetně semifinále okresního poháru.To je vizitka velmi mladého teamu na úpatí Krkonoš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Tentokráte do Žacléře přijel tým z Libče který překvapoval výsledky i projeveným výkonem. Byl to také zatím nejlepší soupeř, který přijel hrát fotbal. Baník nenechal ale nic náhodě a od prvních minut se do soupeře zakousl a nenechal  ho vydechnout. Za patnáct minut si domácí vytvořili čtyři šance, ale hostující brankař Waldemar Nývlt, odchovanec Baníku předvedl, že chytat pořád umí a likvidoval zázračně všechny šance domácích. V prvním poločase pustil za svá záda jen jednu střelu.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal drtivou převahou domácích a hosté se jen sporadicky dostávali na útočnou polovinu hřiště. Brankař Nývlt opět čaroval a vysloužil si několikrát potlesk od domácích fanoušků. Tlak domácích byl velký, ve vápně se to vařilo až nakonec Libeč podlehla tlaku a dokonce si vstřelila krásnou vlastní branku. Na tři nula upravil Lukáš Vít v poslední minutě a tím zároveň ukončil rozhodčí celkem pěkné utkání které navštívila slušná návštěva (cca150 diváků).

 

Baník má hektických čtrnáct dní. Hraje sobota, středa, sobota, středa díky poháru. Doufejme, že jim nedojdou síly a budou pokračovat v tomto duchu, každé tři body dobré.

 

Autor: Miroslav Jareiš



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] (78. T. Hošek [-] ) , R. Kovačík [-] (79. M. Gajdoš [-] ) , L. Brožek [-] , P. Ondráško [-] , D. Gottwald [-] (60. L. Vít [-] ) , M. Pek [-] , V. Herman [-] (60. T. Skála [-] ) , M. Fidranský [-] , J. Mádle [-] , M. Těžký [-] (70. M. Těžký [-] )

TJ Jiskra Libeč
W. Nývlt [-] - Z. Maňuch [-] (68. V. Jezvina [-] ) , M. Ullrich [-] , J. Spurný [-] (46. V. Hořčička [-] ) , T. Meisner [-] , M. Odl [-] , J. Taláb [-] (84. D. Janoušek [-] ) , J. Janoušek [-] , M. Odl [-] , D. Mišovič [-] (80. D. Štěpánek [-] ) , R. Királ [-]

ŽK: 28. V. Herman - 33. M. Odl , 59. T. Meisner .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Žerovnický David - GOTTWALD Jan, LAMBERSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2018 20:33
Žacléřský Baník opět nezaváhal
Sedmé kolo a sedmé vítězství včetně semifinále okresního poháru.To je vizitka velmi mladého teamu na úpatí Krkonoš.
Tentokráte do Žacléře přijel tým z Libče který překvapoval výsledky i projeveným výkonem.Byl to také zatím nejlepší soupeř který přijel hrát fotbal.Baník nenechal ale nic náhodě a od prvních minut se do soupeře zakousl a nenechal ho vydechnout.Za patnáct minut si domácí vytvořili čtyři šance,ale hostující brankař Waldemar Nývlt,odchovanec Baníku předvedl že chytat pořád umí a likvidoval zázračně všechny šance domácích. V prvním poločase pustil za svá záda jen jednu střelu.
Druhý poločas začal drtivou převahou domácích a hosté se jen sporadicky dostávali na útočnou polovinu hřiště.Brankař Nývlt opět čaroval a vysloužil si několikrát potlesk od domácích fanoušků.Tlak domácích byl velký ,ve vápně se to vařilo až nakonec Libeč podlehla tlaku a dokonce si vstřelila krásnou vlastní branku. Na tři nula upravil Lukáš Vít v poslední minutě a tím zároveň ukončil rozhodčí celkem pěkné utkání které navštívila slušná návštěva(cca150 diváků)
Baník má hektických čtrnáct dní.Hraje sobota středa sobota středa díky poháru.Doufejme že jim nedojdou síly a budou pokračovat v duchu,každé tři body dobré.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů