4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prouza vystřílel Rtyni tři body


Branky


3

Rtyně porazila céčko Trutnov především díky hattricku Prouzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Tradičně kvalitní rtyňský pažit byl svědkem utkání týmů, kterým se v podzimní části příliš nedaří. Oba celky začaly aktivně a domácím se povedlo v 11.min. vsítit nádherný gól Prouzou. Vyrovnaná hra pokračovala i v další části a aktivita se hostům vyplatila, když vyrovnali ve 21.min. po standardní situaci dorážejícím Skučkem. Dobrý fotbal pokračoval, hra se dále přelévala z jedné půle na druhou, a když se již schylovalo k odchodu do kabin vyrobila fatální chybu hostující obrana a umožnila vsítit ve 42.min. do prázdné svatyně Prouzovi druhou branku.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé části nastoupili domácí viditelně povzbuzeni, dostávali se daleko častěji k zakončení a několikrát nechali vyniknout hostujícího gólmana, kterého jedenkrát zachránila i tyč. Vše rozhodla 77.min. a druhá obrovská chyba hostující obrany v čele s brankařem, která vyústila opět v gól do opuštěné branky. Vítězství pak potvrdil v 88.min. domácí kapitán Vasiljev, ke kterému propadl centrovaný míč, a ten jej nekompromisně uklidil do sítě. Vítězství pro domácí zasloužené, i když v pohledu na celkový průběh utkání pro hosty dost kruté.          

 

Autor: OFS Trutnov



Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
F. Kubeček [-] - L. Vlček [-] , D. Brát [-] , O. Zvara [-] (75. M. Studnička [-] ) , P. Muka [-] , J. Jiránek [-] , L. Marvan [-] , J. Pavel [-] (86. P. Lněnička [-] ) , V. Prouza [-] (89. P. Garček [-] ) , R. Vasiljev [-] , J. Kužel [-]

MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - V. Kuhn [-] , R. Horáček [-] , J. Skuček [-] (74. M. Jiránek [-] ) , R. Rada [-] , M. Jirousek [-] (69. P. Zákravský [-] ) , O. Kárník [-] (84. D. Kováčik [-] ) , J. Karmáček [-] , F. Michl [-] , V. Drtina [-] (69. P. Vlach [-] ) , P. Chvalina [-] (89. L. Tichý [-] )

ŽK: 34. J. Jiránek , 64. J. Kužel - 34. V. Drtina , 58. J. Karmáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Tandler Oto - MLYNÁŘ Pavel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích