Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Dolní Bělá přiváží všechny body domů


12

Výborně hrající Kožlany, které neztratili ještě ani bod přivítají tým ze středu tabulky Dolní Bělou, která bude chtít favorita určitě zaskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou o jednu branku

Úvod utkání vyšel skvěle kožlanským, když už v 5. minutě utekl obráncům Ondřej Berbr, využil zaváhání gólmana a poslal své barvy do vedení. Pak ale postupně převzali otěže utkání hosté, byli důraznější i šikovnější s míčem a vypracovali si několik velmi nadějných příležitostí, ale dlouho ztroskotávali na domácím brankáři. Ovšem ve 34. minutě už ani on nezabránil po přečíslení domácí obrany volnému dolnobělskému útočníkovi ve vyrovnání. Na druhé straně stojí za zmínku snad jen pěkná střela Luboše Tupého, kterou hostující gólman vyškrábl ze šibenice. Když už to vypadalo, že obě mužstva zamíří do kabin za vyrovnaného stavu, předvedl ve 43. minutě hostující exekutor parádní tvrdou střelu z přímého kopu, po které se domácí brankář natahoval marně - 1:2.

Hosté dokonali výhru nad favoritem

Do druhé půle vstoupily Kožlany mnohem aktivněji, ale v 50. minutě je střelec předchozích dvou branek zmrazil další tvrdou střelou z přímého kopu a postavil před ně těžký úkol, stáhnout dvoubrankovou ztrátu. Kožlanští tlačili, nenechali svého soupeře vydechnout, ale těžko se dostávali přes pevnou dolnobělskou obranu, a když se jim to podařilo, nebyli přesní nebo důrazní v koncovce. Hosté hráli na brejky, i oni se dostali do několika nadějných situací, ale branky se už diváci nedočkali a tři body si tak po zásluze odvezli hráči Dolní Bělé.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Utkání jsme ztratili už v první půli. Možná nás ukolébalo rychlé vedení, ale od nějaké 15. minuty nás soupeř převyšoval herně i v důrazu a poločasový výsledek byl pro nás ještě milosrdný. Druhý poločas jsme už odehráli mnohem lépe, soupeře jsme přehrávali, ale rychlý třetí gól v naší síti nás dostal do situace, kdy jsme museli dotahovat, a hostující obranu jsme bohužel překonat nedokázali.




Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - T. Hurt [-] , T. Kříž [-] , L. Štrunc [-] , L. Frank [-] - O. Hurt [-] , A. Čížek [-] , R. Vališ [-] , O. Berbr [-] - P. Jícha [-] (46. J. Šnajdr [-] ) , L. Tupý [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - D. Popp [-] (78. J. Turjanica [-] ) , M. Bernášek [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] (46. D. Kalous [-] ) , J. Sidorjak [-] , D. Koudela [-] , M. Dobrý [-] (66. O. Sýba [-] ) , L. Matoušík [-] , J. Volf [-] , L. Pešička [-]

ŽK: 57. J. Šnajdr - 72. L. Matoušík , 79. D. Koudela .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - FIALA Václav (N), POLÍVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: výhra domácích

Domácím bude čelit zatím dobře hrající Dolní bělá, ale na domácí to stačit nebude

Tip: výhra hostů

opět proti většině.Tentokrát rozhodnou překvapivě zkušenosti hostů a přijde pro domácí vystřízlivění...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů