Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Dolní Bělá doma deklasovala Blatnici


Branky


11

TJ Sokol Dolní Bělá po venkovní těsné prohře zavítala na domácí půdu a určitě se chtěla předvést. TJ Slovan Blatnice stále hledá formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v poločase vedli o dvě branky

Domácí měli chuť hrát před domácím publikem. Měli více šancí než hosté , kteří přijeli z ořezanou sestavou a to na hřišti bylo znát. Jako první se trefili domácí v 21.minutě, kdy skóroval T.Bušek. O čtyři minuty později domácí zvýšili náskok na 2:0, když skóroval M.Benášek. Domácí měli zápas ve své režii.

Domácí sázeli branku za brankou

Ve druhém poločase se museli domácí fandové bavit, protože viděli fotbal, na který se dal dívat. Domácí zatlačili svého soupeře a začali postupně sázet další branky. V 56.minutě dal gól L.Pešička. o dvě minuty později opět skóroval M.Benášek. v 65.minutě dokonce M.Benášek vsítil svůj první hattrick v sezóně a už to bylo 5:0. Do konce zápasu, ještě domácí přidali dvě branky, a to v 72 a 74.minutě ,obě zařídil D.Popp. Utkání skončilo jasně 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
David Koudela: Hosté nepřijeli v plné síle a bylo to znát, po celý zápas jsme měli více ze hry, diváci museli být spokojení :)




Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] (58. M. Kraus [-] ) - D. Popp [-] , M. Bernášek [-] (56. J. Turjanica [-] ) , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] , J. Sidorjak [-] (56. L. Kolář [-] ) , D. Koudela [-] , M. Dobrý [-] , L. Matoušík [-] (46. O. Sýba [-] ) , J. Volf [-] , L. Pešička [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Karban [-] (55. M. Šejba [-] ) , D. Rubáš [-] (30. Z. Kasl [-] ) , M. König [-] (55. T. Karban [-] ) , D. Tětek [-] (70. P. Haisman [-] ) , J. Fišer [-] , D. Hauer [-] , D. Čech [-] , J. Mestl [-] (58. J. Štorc [-] ) , H. Kulhánek [-] , J. Hošťálek [-]

ŽK: 44. M. Bernášek - 88. D. Čech .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SOPR Dušan - PECHÁT Jan (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích