1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter těsně porazil Zdemyslice


Branky


11

V šestém kole zajížděly Zdemyslice na hřiště TJ Klášter. Domácí vyhráli nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měli lepší domácí a hosté zastavovali útoky domácích až za cenu faulů před vlastním vápnem, čímž jim dávali velkou šanci skórovat. Nejprve v 9. minutě fauloval hostující Aleš Polívka a domácí Marek Ptáček vyslal před zeď pěknou ránu k tyči, ale Uzel v bráně hostů předvedl vynikající zákrok a vytáhl jeho střelu na roh. V 15. minutě se situace opakovala s tím rozdílem, že tentokrát fauloval Tomáš Zelený a Marek Ptáček se takřka ze stejného místa nemýlil a přesně vymetl horní růžek branky bezmocného Uzla - 1:0 Hosté se osmělili a měli několik závarů po rohových kopech. Jeden z rohů hostů zakončil Tomáš Šilhánek tvrdou hlavičkou do rukavic brankaře Větrovce. Ve 27. minutě měl velkou možnost domácí Petr Velíšek, který si ve vápně zpracoval rohový kop, tvrdě vypálil, ale Uzel si s jeho ranou opět bravurně poradil. Ve 30. minutě zaúřadoval poprvé a bohužel ne naposledy v tomto utkání rozhodčí Zdeněk Kašpar. Po průniku do vápna si domácí útočník šlápl na míč, upadl a k podivu všech rozhodčí Kašpar nařídil nesmyslný pokutový kop. Ten ale Tomáši Karelovi zneškodnil fantastický Uzel a udržel hosty ve hře o body. Do konce poločasu se již nic zajímavého nepřihodilo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Klášter.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, náznaky šancí se střídali na obou stranách, zejména po rohových kopech. Od 25. minuty převzali otěže zápasu hosté a začali si vytvářet více šancí. Bohužel jejich snahu brzdil nepřesný rozhodčí Kašpar, který otočil několik faulů. Těmito nepřesnými výroky naprosto zbytečně zvyšoval napětí na hřišti!! Po jednom z autů se otočil ve vápně střídající Ivo Průcha a levou nohou vyprášil rukavice Větrovce. Následně v 81. minutě od napálil odražený balon z malého vápna nad branku domácích Jan Jirgl. Hosté domácí zcela přehrávali a šance přicházely. Po dalším centru z pravé strany hlavičkoval Tomáš Lang, hosté už už viděli míč v brance, ale gólman Větrovec předvedl vynikající zákrok a konečky prstů vyškrábl míč na rohový kop. V 85. minutě zahrával trestný kop René Šilhánek, jeho střelu však znovu Větrovec vyrazil. Následně v 88. minutě si trestný kop René Šilhánek zopakoval, tentokrát již Větrovce překonal, ale jeho střelu zastavila spojnice tyče a břevna. V 90.minutě přišel zlomový moment celého zápasu, a to když domácí golman Větrovec chyboval při výběhu, při kterém ho o míč obral Tomáš Lang a Větrovec ho zcela jasně a úmyslně odhodil oběma rukama za brankovou čáru. Že za tento zákrok měl následovat pokutový kop, viděli všichni na hřišti i v hledišti, pouze rozhodčí Kašpar zřejmě ne, protože nepískl a nechal hru pokračovat, čímž ale eskaloval obrovské emoce jak na hřišti tak v hledišti. Po třech minutách nastavení zápas ukončil a dopomohl domácím k nezasloužené výhře.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): Vstup do utkání měli lepší domácí a po krásné ráně z trestného kopu se ujali vedení. My se ve druhé půli zvedli a posledních 25 minut domácí zcela jasně přehrávali. Bohužel jsme potřebný gól nevstřelili,měli jsme i smůlu po střele do spojnice a dvakrát nás vychytal Větrovec. V dnešním zápase jsme si minimálně bod zasloužili, ale byli jsme o něj obráni rozhodčím Zdeňkem Kašparem, který výrazně zápas ovlivnil tím, že nejprve proti nám nařídil vymyšlenou penaltu, následně otočil několik faulů proti nám a vrchol všeho byl, že nepískl jasnou penaltu v poslední minutě po zákroku domácího golmana Větrovce na Langa. Je mi líto kluků, kteří zápas poctivě odmakali a pak jim jejich snahu a chuť zkazí tenhle pán, který si hraje na profesionála, ale nemá na to a dělá školácké chyby!!



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - P. Velíšek [-] , M. Karlík [-] , J. Lohynský [-] (60. M. Málek [-] ) , M. Suko [-] , M. Ptáček [-] , T. Pekárek [-] , T. Karela [-] (89. A. Tran [-] ) , T. Vladař [-] (83. J. Málek [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - T. Šilhánek [-] , J. Fiala [-] (16. J. Jirgl [-] ) , P. Kubík [-] (52. T. Lang [-] ) , P. Česal [-] , T. Zelený [-] , A. Monhart [-] , A. Polívka [-] , R. Šilhánek [-] , J. Kroc [-] (68. I. Průcha [-] ) , V. Krňoul [-]

ŽK: 12. M. Suko , 33. T. Karela , 86. M. Karlík , 88. T. Pekárek - 26. P. Kubík , 58. A. Polívka , 82. T. Zelený , 86. J. Jirgl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - BALOUN Josef (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů