0:2
(0:1)
45. P. Česal
77. T. Šilhánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice porazily Lužany


Branky


45. P. Česal , 77. T. Šilhánek (p.)
13

Až v pátém kole se dočkali zdemysličtí fotbalisté plného bodového zisku, a to když zvítězili na hřišti dalšího nováčka okresního přeboru Sokola Lužany v poměru 0:2. Oba soupeři se velmi dobře znají z loňského působení ve třetí třídě, kde podali v obou vzájemných zápasech velmi vyrovnané výkony. Každý tým jednou zvítězil až po pokutových kopech a i nedělní zápas o třídu výše byl rovněž vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hosté přijeli s defenzivní taktikou s rychlými protiútoky a ta jim na nerovném hřišti a za silného větru vycházela. Domácí se přes jejich dobře organizovanou obranu nemohli prosadit a vytvořit si šance. Nakonec se pár náznaků šancí objevilo na obou stranách, ale ani v jednom případě to gólem neskončilo. Až ve 45. minutě se po centrovaném míči natahoval Petr Česal, míč však špatně trefil a domácí obránce si jej srazil do vlastní sítě - 0:1. Gól byl připsán kapitánovi hostů Petru Česalovi. Následně se šlo na poločasovou přestávku.

Vítr hře nepřidal

Ve druhém poločase vítr ještě zesílil a oběma týmům velmi komplikoval hru. Domácí se snažili po zemi prokombinovat do vápna a hosté čekali na rychlé protiútoky, ale ani jednomu z týmů se to příliš nedařilo. V 77. minutě přišlo rozhodnutí tohoto zápasu, domácí brankář Rudolf Fuchs nesmyslně fauloval v rohu velkého vápna hostujícího Jana Fialu. Následnou penaltu proměnil hostující Tomáš Šilhánek a poslal hosty do vedení 0:2. Domácí se nadále snažili, v jedné šanci přestřelil domácí útočník i ochranou síť za brankou a ve druhém případě z trestného kopu mířil nepříliš razantní ranou jen do Uzlovi náruče.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): Dnešní zápas se hrál za velice silného větru, který znemožňoval kombinaci. Utkání bylo především o bojovnosti a tu jsme dnes měli větší my. Navíc v obraně zahrál výborně Kysela, který zcela vymazal domácího snajpra Kutku a to na domácí dnes stačilo. Myslím si, že domácí mohou být rádi, že dohráli zápas v plném počtu, protože některé zákroky byli již za hranou. Jsem rád, že jsme potvrdili body ze Vstiše a doufám, že nám výhra pomůže do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - A. Hajžman [-] (46. M. Velich [-] ) , J. Pecl [-] (59. P. Pecháček [-] ) , M. Toma [-] , M. Havránek [-] , T. Kutka [-] , O. Brož [-] (70. M. Hřebec [-] ) , O. Skála [-] (64. J. Ruth [-] ) , M. Hořký [-] , J. Gruszka [-] , Z. Bultas [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - J. Fiala [-] , J. Jirgl [-] , J. Kroc [-] (52. R. Čimera [-] ) , P. Česal [-] , M. Kysela [-] , A. Monhart [-] , A. Polívka [-] , R. Šilhánek [-] , T. Šilhánek [-] , T. Zelený [-] (69. P. Kubík [-] )

ŽK: 38. M. Hořký , 39. J. Gruszka , 77. R. Fuchs - 38. A. Polívka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Luboš - HRABÍK Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stanislav Štěpán

Expert: Ondřej Skála
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že s týmem Zdemyslic si doma poradíme a 3 body zůstanou v Lužanech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích