Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice rozstřílely Zdemyslice


Branky


15. P. Žák , 22. J. Veselovský , 30. O. Laibl (p.) , 50. R. Šabata , 51. P. Žák , 55. J. Sýkora , 64. P. Žák , 69. O. Laibl - 39. T. Zelený
8

2. kolo nám přineslo "místní" derby, které přineslo jednoznačné vítězství aspiranta na postup nad nováčkem soutěže. Zatímco Blovice mají další tři body, Zdemyslice zůstávají bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl 4 góly

Domácí začali svižně a nepouštěli hosty na svojí polovinu, ale hostující obrana pracovala spolehlivě. Tedy až do 15. minuty, kdy ztratil na půlce hřiště míč hostující záložník Vít Řehoř, toho se zmocnil útočník domácích Patrik Žák a po sólu prostřelil Uzla 1:0. Domácí pokračovali v tlaku a ve 22. minutě po centru z pravé strany skóroval hlavou Jan Veselovský 2:0.  Za dalších osm minut ve 30. minutě domácí zvýšili vedení, když rozhodčí Michal Volf nařídil přísnou penaltu po souboji ve vápně, kterou s přehledem proměnil kapitán domácích Ondřej Laibl 3:0. Hosté se poté také osmělili a Čimera se dvakrát v krátké době dostal ke střelám, obě bohužel mířily mimo branku. Poté se dvakrát zaskvěl hostující brankář Uzel, který skvělými zákroky hosty ještě držel ve hře. Hosté ve 39. minutě snížili stav utkání zásluhou Tomáše Zeleného, který využil několika odrazů ve vápně a zblízka nedal Šabatovi šanci 3:1. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Blovice přidali další góly

Hostům se těsně před poločasem zranil hrající trenér Aleš Polívka, který  musel vystřídat již ve 47. minutě a na výkonu jeho mužstva to bylo hodně znát! Hosté nestíhali zachytávat rychlé útočníky domácích a v rozmezí pěti minut třikrát inkasovali. Nejprve skóroval v 50. minutě Radek Šabata, hned po rozehrání v 51. minutě přidal svou druhou branku Patrik Žák a následně po čtyřech minutách zvýšil již na 6 : 1 Jan Sýkora. Za tohoto stavu kopali hosté penaltu po faulu na útočníka hostů Petra Kubíka, ale Renému Šilhánkovi ji zneškodnil domácí gólman Jiří Šabata. To hosty definitivně zlomilo! Vzápětí v 64.minutě totiž po samostatném úniku přidal svou třetí branku v zápase Patrik Žák a zvýšil na 7:1. A za dalších pět minut v 69. minutě přidal po krásné kombinační akci osmý gól kapitán domácích Ondřej Laibl. 8:1 Hosté měli ještě jednu šanci, alespoň zkorigovat výsledek, když po akci na tři doteky postupoval zcela sám na Šabatu útočník Petr Kubík, ale svou střelu poslal těsně vedle tyče a tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích 8 : 1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Jiří Ježek (trenér, Blovice): "Postupem času, s přibývajícím skóre, jsme dali příležitost všem náhradníkům. Minulé utkání bylo těžké a vybijované až v závěru utkání a tak jsme přivítali, že toto utkání se pro nás od počátku vyvíjelo dobře. Na hráčích mi ještě mrzí, že nepromněňují jasné brankové příležitosti. V těžkých utkáních se nám to může vymstít."

TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): "Dnešní utkání bylo z počátku vyrovnané, postupem času ale získávali domácí převahu. My následně inkasovali 3. góly za 15 minut a to se pak těžko hraje. Před poločasem jsme snížili, ale po poločase jsme během 5 minut dostali další 3 góly a bylo po zápase. Domácí byli jasně lepší, rychlejší a my můžeme jen poděkovat Uzlovi v brance, který ještě chytil domácím 4 jasné gólovky. Gratuluji domácím k vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - O. Laibl [-] , V. Houdek [-] (50. L. Skřivan [-] ) , J. Veselovský [-] (80. M. Heřman [-] ) , M. Štětina [-] , P. Žák [-] , R. Šabata [-] (96. T. Matoušek [-] ) , J. Sýkora [-] , A. Zdvořáček [-] , V. Šeba [-] (55. J. Parouz [-] ) , M. Houdek [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - A. Monhart [-] (80. T. Lang [-] ) , J. Kroc [-] (13. R. Čimera [-] ) , V. Řehoř [-] , R. Šilhánek [-] (47. P. Kubík [-] ) , P. Česal [-] , M. Kysela [-] , A. Polívka [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , T. Zelený [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Volf Michal - HEŘMAN Miloš (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Expert: Jiří Slach
Tip experta: výhra domácích

"Aspirant na postup by měl nováčka porazit."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích