3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín na úvod sezóny porazil Zdemyslice


Branky


8

TJ Zdemyslice se po vítězné baráži se Vstiší vrátila po roční pauze zpět do okresního přeboru zápasem na hřišti Sokola Merklín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté

Zdemysličtí byli od začátku aktivnější a za svou aktivitu byli odměněni již v 6. minutě, když na levé straně dostihl dlouhý balon za obranu Jan Kroc, odcentroval na zadní tyč, kde si na něj naskočil loňský nejlepší střelec hostů Jan Fiala a poslal ho hlavou do sítě domácích - 0:1. Hosté pokračovali v aktivitě, měli několik střel ale všechny mířily mimo tyče domácí branky. Nadějně vypadla především Česalova individuální akce, ale bohužel ani střela tohoto záložníka se těsně do branky domácích nevešla. Domácí hráli spíše opatrně zezadu a spoléhali na rychlé brejky. To se jim vyplatilo ve 14. minutě, když po chybě hostující defenzivy dostal krásný balon za obranu Martin Voráček, který se štěstím propálil Uzla v hostující brance a vyrovnal na 1:1. 

Merklín dokonal obrat

Po této brance se hra vyrovnala, ale byli to hosté, kteří měli více šancí. Nejprve dvakrát z trestných kopů přestřelili branku, následně postupoval sám na brankaře domácích Martin Kysela, ale míč nedokázal na nerovném terénu zkrotit a domácí obránce jej dokázal zablokovat. A tak platilo známé nedáš dostaneš. Po rychlém brejku domácích v 57. minutě fauloval útočníka domácích před vápnem Vladimír Krňoul, k následnému trestnému kopu se postavil Jaromír Liška, který svou nepřesnou střelou trefil vedle zdi stojícího Dominika Wilda, od kterého se odrazil míč za bezmocného Uzla 2:1. Hned vzápětí mohl vyrovnat opět Martin Kysela, ale v těžké pozici z úhlu pálil jen do gólmana Regnera. Hosté převzali otěže zápasu a mačkali domácí před jejich branku. Největší šancí byla nestřelená tyč po skrumáži ze 71. minuty a několik dalších nebezpečných závarů. Bohužel hosté vyrovnávací gól vstřelit nedokázali a tak domácí v samém závěru opět z brejku udeřili potřetí, když domácí útočník obral o míč váhajícího stopera Průchu, přihrál před před branku, kde Martin Voráček již neměl problém uklidit míč za Uzlova záda. Zápas tedy skončil výsledkem 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas jsme začali velmi dobře, brzy jsme se ujali vedení a byli lepším týmem. Bohužel po jednom rychlém brejku nám domácí vyrovnali. Pak se hra vyrovnala, my měli více šancí,ale špatně jsme s nimi naložili a tak nás domácí potrestali šťastným gólem z přímého kopu. Potom jsme měli další velkou šanci, vzápětí jsme nastřelili tyč, ale vyrovnat jsme nedokázali a domácí si v závěru vítězství pojistili. Myslím, že dnes jsme si minimálně bod zasloužili, ale fotbal se hraje na góly, né na šance a držení balónu, proto odjíždíme domů bez bodů. "



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Regner [-] - M. Havel [-] , T. Bešta [-] , J. Hruška [-] , J. Liška [-] , M. Voráček [-] , D. Wild [-] , J. Klíma [-] , D. Marek [-] , V. Tichota [-] , M. Balák [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - J. Kroc [-] (64. J. Jirgl [-] ) , J. Fiala [-] (84. T. Lang [-] ) , V. Řehoř [-] (55. A. Monhart [-] ) , R. Šilhánek [-] , P. Česal [-] , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , I. Průcha [-] , T. Zelený [-] (80. V. Hejl [-] )

ŽK: 9. M. Havel - 48. T. Zelený , 56. V. Krňoul .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Pavel - HANÍK Oldřich (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Tip: remíza

vítězství domácích na penalty

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích