3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltách si 2 body veze domů Nepomuk


Branky


15. J. Havlíček , 19. M. Kanát (p.) , 58. J. Havlíček - 5. J. Kastner (vl.) , 44. J. Vokurka , 68. J. Vokurka
8

6 gólů a penaltový rozstřel měli možnost vidět diváci v Chlumčanech při souboji s Nepomukem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů domácí nepoložil

V tomto utkání jsme na gól nemuseli dlouho čekat, protože Nepomuk měl v 5. minutě útok, který skončil gólem. Po přihrávce mezi obránce chtěl domácí předstoper Jaroslav Kastner šanci zamezit, v dobrém úmyslu, že balón uklidí před útočníkem do zámezí, to se nepovedlo, protože míč uklidil do vlastní brány. V 15. minutě domácí srovnali. Po centru ze strany vznikl závar na hranici vápna, k míči se dostal Jan Havlíček, který naznačil, že půjde do vápna, ale připravil si balón na levou nohu a krásně se trefil o břevno do brány. V 19. minutě z penalty na Zíku, který byl po průniku na lajně ve vápně přistrčen, upravil na 2:1 Martin Kanát. Poté měl obrovskou šanci Kanát, když šel sám na brankáře, ten výborným zákrokem nohou ve vzduchu zabránil změně stavu. Dále Zíka z otočky na úrovni penalty těsně minul. Ovšem hosté ještě do pauzy vyrovnali, když si po autu naběhl k lajně Jakub Vokurka, poslal do vápna ostrý centr, který se točil do brány a přeletěl vyběhnuvšího brankáře. To bylo v prvním poločase vše -2:2

Po brance na každé straně

Ani v druhém poločase se dlouho na gól nečekalo. V 58. minutě po přihrávce za obranu na kterou obránci nedosáhli šel Jan Havlíček, na branku, naznačil, posunul si míč a levou nohou střelou k tyči pod brankářem vstřelil svůj druhý gól v zápase - 3:2. V posledních 25 minutách začali domácí odcházet fyzicky a Nepomuk začínal tlačit víc a víc a byl lepší. V 68. minutě po závaru, kdy nikdo nezvládl odkopnout balón a Jakub Vokurka střelou k tyči na kterou brankář nedosáhl upravil stav utkání na 3:3. Hosté dále domácí přehrávali, ale branku už nevstřelili. A tak utkání po 90-ti minutách skončilo nerozhodně 3:3 a šlo se na penaltový rozstřel.

Penalty zvládli lépe hosté

Penalty začínali kopat hosté. V první sérii byli oba sřelci úspěšní - 1:1. Ve druhé sérii hosté proměnili a domácí hráč trefil břevno - 1:2. Ve třetí sérii proměnili oba - 2:3. Ve čtvrté sérii gól nepadl - 2:3. V páté hosté potvrdili a vyhráli 3:4 na penalty.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč, Chlumčany): "Pro nás zasloužená remíza, i když jsme nešťastně prohrávali, pak jsme vedli, oni srovnali, zase jsme vedli, zase srovnali, takže si myslím,že remíza zasloužená na obě strany"




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] (86. F. Lösch [-] ) , M. Zíka [-] , M. Kanát [-] , D. Štolle [-] , P. Šmíd [-] , J. Kastner [-] (56. M. Kypta [-] ) , T. Beníček [-] , P. Šimána [-] (90. L. Jeslínek [-] ) , M. Vojáček [-] (56. M. Lösch [-] )

FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - J. Rous [-] , R. Jiránek [-] , P. Lukeš [-] (17. A. Viktora [-] ) , J. Polívka [-] , V. Janoch [-] , J. Vokurka [-] , M. Baran [-] (74. F. Mareš [-] ) , P. Váňa [-] , P. Panc [-] (67. V. Březák [-] ) , J. Ticháček [-]

ŽK: 65. J. Havlíček , 76. M. Zíka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - SAMEK Miloslav (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích