0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice na závěr podzimu v pohodě zdolaly Vochov


Branky


14. J. Kanta , 31. T. Voves , 55. P. Hulina , 82. J. Kanta
15

Celek Vochova dohrával závěr podzimu notně personálně oslaben a to se projevilo také v duelu s Liticemi. Hosté tak bez větších problémů zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se sešli až v průběhu poločasu, Litice daly dva góly

Vochov vstoupil do sezóny výborně, ale druhou polovinu podzimu jeho sestavu začala kosit zranění. Z posledních šesti zápasů tak uhráli Vochovští jen dva body a dobře to s nimi nevypadalo ani v duelu s Liticemi. Ty sice přijely bez jediného hráče na střídání, ale domácí nastoupili dokonce v devíti a v plném počtu se sešli až v průběhu první půle. Hosté tak byli od začátku lepší a ještě proti oslabenému soupeři se stačili ve 14. minutě prosadit zásluhou Jiřího Kanty. Poté už hráli Vochovští také v jedenácti, ale převaha hostů pokračovala. Po půlhodině hry tak Tomáš Voves zdvojnásobil litický náskok. Po poločase tak Vochov prohrával s Liticemi 0:2.

Hosté skórovali opět dvakrát

I po přestávce hráli hlavně hosté, kteří si vytvářeli řadu šancí. V 55. minutě zvýšil na 3:0 Patrik Hulina a bylo definitivně jasno. Liticím toho poté hodně pochytal brankář Dvořák, který ale do konce zápasu kapituloval ještě jednou. V 82. minutě uzavřel skóre svou druhou trefou v utkání Jiří Kanta.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Domácí začali zápas v devíti lidech, během čtvrthodiny jim došli další, tak pak už hráli v plném počtu. My ale neměli nikoho na střídání. Zápas se, i vzhledem k tomu, že domácí nastoupili oslabeni, nesl od začátku v naší režii a nic na tom nezměnilo ani to, když jim přišli další hráči. Šancí jsme měli na tři zápasy. Terén ve Vochově byl těžký. Hodně hrbolatý, pomalu se nedal zpracovat balón. Nám to dělalo velké problémy, ale čtyři góly jsme dali. Před zahájením zápasu bychom byli rádi i za výhru 1:0. Nakonec z toho byl výsledek 4:0, uhráli jsme, co jsme potřebovali a v tabulce se posunuli na čtvrté místo. Takže jsme víceméně spokojení.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - P. Tlustý [-] , S. Vukovič [-] (46. L. Egermaier [-] ) , B. Halili [-] (46. R. Hruška [-] ) , T. Mottl [-] , I. Singer [-] , V. Řehák [-] , D. Konáš [-] , R. Schveinert [-] , M. Ausberger [-] , O. Tržil [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , F. Vajskebr [-] , P. Hulina [-] , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , J. Knotek [-] , T. Voves [-] , L. Kindl [-] , J. Krejčí [-]

Hráči zápasu: J. Krejčí , L. Kindl .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ŠNAJDR David, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 21:22
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:15

Tip experta: výhra hostů

Litice sice po výborném začátku sezóny znatelně zvolnily, ale ve Vochově vyhrají. Domácí bojují s marodkou a jen těžko dávají dohromady jedenáctku zdravých hráčů. Navíc jim bude scházet distancovaný Klement.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 13:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 09:32

Tip: výhra domácích