Z. Matas 5.
J. Soroka 53.
Z. Matas 73.
F. Imber 90. (p.)
4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina přehrála ve šlágru kola Hradiště a přezimovat bude na čele tabulky


Branky


5. Z. Matas , 53. J. Soroka , 73. Z. Matas , 90. F. Imber (p.) - 1. P. Kočí , 34. M. Furár
15

Šlágrem posledního podzimního kola městského přeboru byl souboj vedoucí Dýšiny setřetím Hradištěm. Pohledný zápas zvládli výsledkově lépe domácí, kteří po výhře 4:2 přezimují na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště šlo do šaten s těsným vedením

Jak se patří na souboj dvou týmů, které jsou po podzimu na čelních příčkách tabulky, začal zápas velmi zostra. Ihned po rozehrávce se dostal před domácí svatyni Patrik Kočí, ale velkou šanci neproměnil. Ihned z protiútoku mohl otevřít skóre domácí snajpr Tomáš Glazer, ale Ondra Pytlík odvedl skvělou obrannou práci. Běžela pořád ještě první minuta, když Bihary vyslal podél lajny Vaška Krušinu, jehož centr do vápna už Patrik Kočí dokázal uklidit za záda domácího golmana Fialy - 0:1. Pro domácí to byl šok a okamžitě vrhli veškeré své síly do útoku ve znaze srovnat skóre. To se jim podařilo celkem brzy. Po nepřehledné situaci a velkém závaru ve vápně hostí se dorážkou prosadil Zdeněk Matas - 1:1. Vedení si mohli vzít hosté zpět v 8. minutě, kdy Jan Bihary vhodil aut na Tomáše Beránka, ten míč zatáhl podél hranice velkého vápna a přistrčil Furárovi. Jeho střela jen těsně minula Fialovu branku. Domácí odpověděli tutovkou, kterou před prázdnou bránou spálil střelec prvního gólu Matas. Ze dvou metrů trefil vysoko nad. Domácí měli poté mírně více ze hry. Střela Jana Soroky Bejčkovu branku neohrozila. Na druhé straně Bihary jen o kousek nedosáhl na dobrý Beránkův centr. V 18. minutě se Matas vyhnul ofsidové pasti a pádil sám na Bejčka. Míč si ale posunul o kousek víc, než by bylo ideální a vybíhající golman hostí jej v důrazném souboji o balon dokázal zastavit. I za cenu žluté karty. Následný trestný kop se domácím nepovedl - hostující obrana je vystavila do ofsidu a tak branku ani neohrozili. Ve 23. minutě zkusili domácí signál s rozehrávkou trestňáku na kanonýra Glazera, míč posunutý vedle zdi ale nebyl přesný a domácí hráč se k němu ani nedostal. Domácí se snažili zastavovat útoky Hradiště včasnými drobnými fauly na půlce. Po jednom z nich centroval Jirka Němeček. Jeho nákop našel na hranici vápna Furárovu přesně nastavenou placirku, od níž se míč obloukem přes všechny hráče snesl k tyči domácí brány - 1:2. Srovnat domácí mohli o tři minuty později, ale Bejček Glazera opět vychytal. Domácího střelce v dalším důrazném souboji o balon připravil Ženíšek. Navýšit vedení mohli hosté nakonec v poslední minutě první půle. Závar po rohovém kopu zakončil střelou z otočky Beránek. Rána ale skončila vysoko nad domácí bránou.

Dýšina otočila skóre třemi góly

První šanci druhé půle měli hosté. Domácí obránce Nový v souboji o balon s Beránkem ve vápně možná i mírně fauloval, sudí ale nařídil jen odkop od brány. Domácí obránce ale přiznal, že balon do zámezí zahrál on a hosté kopali roh. Po něm skončil balon jen těsně vedle Fialovy pravé tyče. V 53. minutě prohrál stoper Pytlík na půlce hlavičkový souboj a v brejkovém postupu dvou domácích hráčů na druhého stopera se padařilo Kubovi Sorokovi Bejčka překonat - 2:2. Ženíšek pak vystihnul rozehrávku domácích na půlce, dal do strany na Biharyho, na jehož centr jen těsně na zadní tyči nedosáhl Dan Červený. O parádní fotbalový moment se po hodině hry postarali Kuba Soroka a Petr Bejček. První parádně vypálil, druhý balon směřující do šibenice vytáhnul nádhernou robinzonádou na roh. Asi největší šanci druhé půle ze strany hostí měl na noze Bihary. Po nedorozumnění domácího stopera a golmana se tito hráči na velkém vápně srazili a Biharyho střelu do odkryté brány vykopl na poslední chvíli druhý domácí stoper Nový. Vedení se naopak po dalších osmi minutách hry ujali domácí. Ve vlastním vápně Vítek Pikhart při odkopu promáchnul balon a ani Valečkova teč, ani Bejčkova snaha nezabránila balonu po Matasově střele v cestě do sítě - 3:2. Tím domácí získali ještě více půdy po dnohama a vedení mohl o dvě minuty později potvrdit Jan Soroka. Střelu ale nasměroval vedle Bejčkovy brány. Trestňák v 81. minutě Bejček s jistotou schoval do rukavic. V poslední minutě základní hrací doby sudí posoudil další souboj Pytlíka s Glazerem jako faul hostujícího stopera a Filip Imber uzavřel skóre z penalty na 4:2. V nastavení ještě hosté zahrávali trestňák. Při něm byl při náběhu na centr zasažen soupeřem Furár a odnesl to proudem krve z nosu. Sudí si ale ve skumáži ničeho nevšimnul a tak byla porážka hostí o dva góly konečným výsledkem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Výborný zápas se spoustou parádních akcí, důrazných soubojů a šesticí branek byl důstojným vyvrcholením podzimní části sezony 2018/2019. Domácí byli skutečně o kousek lepší, nám už ke konci trošku docházely síly. K závěrečnému tlaku jsme se tak ani příliš nedostali. Vítězství Dýšiné je zasloužené, ale věříme, že na jaře jim vše vrátíme i s úroky. Myšleno samozřejmě fotbalově. Podzim se nám povedl velmi slušně a třetí místo je dobrou výchozí pozicí pro jaro, na které se už teď těšíme.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Nový [-] , P. Kolář [-] - T. Glazer [-] , F. Imber [-] , Z. Matas [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , V. Muzika [-] (53. J. Pěč [-] ) , V. Totzauer [-] , J. Mužík [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - J. Bihary [-] , P. Kočí [-] (31. D. Červený [-] ) , J. Němeček ml. [-] (82. J. Rucký [-] ) , J. Ženíšek [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , V. Krušina [-]

Hráči zápasu: V. Nový , Z. Matas - M. Furár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ŠMAUS Petr, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 21:22
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:15

Tip experta: výhra domácích

Jasný šlágr kola, souboj vedoucího týmu s druhým. Myslím, že padne hodně gólů a Dýšina těsně zvítězí. Rozdílovým hráčem bude skvělý Glazer.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 13:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 01:01

Tip: výhra domácích