6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Černic nastřílelo Vochovu tenisového kanára


Branky


28. K. Kuncl , 30. M. Chvojka , 54. K. Kuncl , 77. R. Nádraský , 80. M. Laibl , 82. M. Engl
14

Fotbalisté Černic si spravili náladu a reputaci po čtvrtečním debaklu 0:11 se Smíchovem a tentokrát naopak sami nadělovali. Vochovu nastříleli půltucet gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávali necelou půlhodinu

Fotbalisté černické rezervy přivítali Vochov. Ten po dobrém startu do sezóny sráží marodka a také k tomuto zápasu hosté vyrazili s hodně improvizovanou sestavou a jediným náhradníkem. Početně stejně na tom byli i domácí, ale ti alespoň složili silnou základní jedenáctku a to se na hřišti začalo brzy projevovat. Hosté drželi naději na dobrý výsledek necelou půlhodinu. Pak se v rozmezí dvou minut prosadili Kamil Kuncl a Michal Chvojka a 2:0 bylo také skóre, které platilo po prvním poločase.

Vochov definitivně položilo Klementovo vyloučení

Po změně stran pokračovala převaha černických fotbalistů. Tu v 54. minutě korunoval svým druhým zásahem v utkání Kamil Kuncl – 3:0. Hosté se pak snažili udržet alespoň jakžtakž přijatelný výsledek, ovšem 75. minutě byl za řeči vyloučen Martin Klement a hra Vochova se v deseti již totálně sesypala. Domácí tak nastříleli ještě tři góly. V 77. minutě se trefil produktivní stoper Radek Nádrazský, o tři minuty později se radoval také Miloš Laibl a skóre uzavřel na konečných 6:0 Martin Engl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Bylo to jednoznačné. Sice jsme měli jen jednoho náhradníka, ale základní sestava nebyla špatná. Soupeř byl poměrně slabý, sotva se sešli. Po poločase jsme vedli 2:0 a celou dobu jsme je tlačili. Po změně stran jsme pak přidali další góly. Oproti čtvrtku to bylo jako nebe a dudy.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - M. Chvojka [-] , K. Kuncl [-] (55. J. Setikovský [-] ) , K. Zeliński [-] , J. Král [-] , M. Engl [-] , J. Vlk [-] , M. Laibl [-] , P. Mastný [-] , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - V. Řehák [-] , S. Vukovič [-] , T. Mottl [-] , P. Kuchař [-] , M. Klement [-] , P. Tlustý [-] (46. . Koželuh [-] ) , R. Schveinert [-] , J. Uxa [-] , M. Ausberger [-] , O. Tržil [-]

ČK: 75. M. Klement .
Hráči zápasu: K. Kuncl .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MOJSEŇUK Václav (N), HRUŠKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:52

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích