P. Kovářík 10. (p.)
O. Faist 60.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 11:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapidu překvapivě přibrzdilo rozjetý Smíchov!


Branky


10. P. Kovářík (p.) , 60. O. Faist - 16. P. Konopík , 55. J. Černý
14

Rezerva Rapidu se vytáhla na druhý Smíchov, se kterým dokázala po 90 minutách remizovat 2:2 a poté navíc vyhrát na penalty. Smíchovští tak přerušili svou vítěznou sérii, která čítala pět zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Smíchovští přijeli na Rapid posilněni kanonádou ve čtvrteční dohrávce 10. kola v Černicích, kde zvítězili drtivě 11:0. Navázat na tento výkon chtěli i v neděli, ovšem hned v 10. minutě přišel první zádrhel. Rozhodčí totiž nařídil proti hostům penaltu, kterou proměnil Petr Kovařík a Rapid tak vedl. Hosté ale odpověděli rychle. Balónu se ujal Pavel Konopík a přesnou střelou vyrovnal. Poté se hrálo pod smíchovskou taktovkou, hosté si vytvářeli i šance, ale střelecký prach zřejmě spotřebovali už ve čtvrtek a tak se na skóre 1:1 do pauzy již nic nezměnilo.

Hosté udrželi vedení jen pět minut

Po změně stran se hra opticky vyrovnala, přesto šli v 55. minutě hosté do vedení, když se po nahrávce dobře hrajícího Konopíka prosadil Jakub Černý. O pět minut později ovšem Rapid srovnal, zaváhání smíchovské defenzivy potrestal Ondřej Faist – 2:2. S blížícím se koncem utkání se Smíchovští nadechli k náporu, který vedl k sérii rohových kopů a standardních situací. Domácí obrana už ale pracovala dobře a další gól soupeři vstřelit nedovolila.

Rozhodla šestá série

V penaltovém rozstřelu byli všichni fotbalisté stoprocentní až do šesté série. V ní Radek Tyll neprostřelil domácího brankáře Matějku a druhý bod tak zůstal na Rapidu.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): V první půli jsme hráli dobře, i když skončila 1:1. Soupeř měl pouze penaltu, která byla, myslím, hodně sporná. Jinak si nevytvořili nic, což nás o to víc mrzelo, že jsme inkasovali zrovna z takovéhle situace. My fotbalově navázali na výkon, který jsme předvedli ve čtvrtek v Černicích (Smíchov tam vyhrál 11:0, pozn. autora). Vytvořili jsme si tak 3 – 4 gólové situace, měli tam pěkné akce, ale proměnili jsme pouze jedinou příležitost. Zbytek šancí jsme neproměnili, asi jsme ve čtvrtek všechno vystříleli. Ve druhém poločase jsme trochu prostřídali, mysleli jsme si, že tím oživíme hru, ale tak tomu úplně nebylo. Hra byla už vyrovnanější, nebyli jsme tak dominantní. Přesto jsme dali na 2:1 a zdálo se, že bychom to mohli dotáhnout do vítězného konce. Rapid byl ale houževnatý soupeř, měli tam pár zkušených hráčů, o kterých vím, že hráli i vyšší soutěže, takže ta kvalita tam byla. I soupeř měl 2 – 3 šance, které nevyužili, ale pak po naší chybičce vyrovnali. Stále jsme věřili, že vyhrajeme. Vytvořili jsme si nějaký tlak, ale bez větších šancí. Byly tam rohy, standardky, ale přímé ohrožení brány jsme z toho nevytěžili. Byl to spíše platonický tlak. Penalty to už je loterie, kdo z koho. Soupeř proměnil všechny, takže jsme nakonec prohráli… Myslím, že jsme na vítězství měli, bohužel se to nepodařilo.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Jelínek [-] , J. Holík [-] , R. Pour [-] , P. Kovářík [-] , M. Novák [-] , L. Holý [-] , K. Veber [-] , D. Tarhaj [-] , M. Peroutka [-] (35. O. Baroch [-] ) , O. Faist [-] (90. M. Matoušek [-] )

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - J. Kovář [-] (76. M. Kuráž [-] ) , D. Tobrman [-] (46. J. Ostrolucký [-] ) , K. Fajfrlík [-] (64. J. Gruncl [-] ) , A. Zikmund [-] , L. Rout [-] , M. Bačkovský [-] (76. V. Skora [-] ) , P. Konopík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-]

ŽK: 70. M. Novák .
Hráči zápasu: O. Faist - P. Konopík .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠLAJS Jakub, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů