Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union sahal proti lídrovi po remíze, ale Dýšina v závěru rozhodla


Branky


48. P. Kutný , 82. J. Jindra , 84. A. Hořánek - 28. F. Imber , 35. T. Glazer , 64. V. Muzika , 89. J. Soroka , 90. F. Imber
14

Dramatické utkání sehrál Union s lídrem tabulky Dýšinou. Hosté vedli v průběhu druhé půle už 3:1, ale domácí dokázali dvěma slepenými góly v závěrečné desetiminutovce skóre vyrovnat. Na body ovšem hráči Unionu nakonec nedosáhli, protože také Dýšinští se ještě v samotném závěru stačili dvakrát trefit a zvítězili tak 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší a dvakrát skórovali

Dýšina od začátku utkání dávala najevo, že přijel vedoucí tým soutěže. Hosté byli velmi aktivní a zatlačili Union do defenzivy. Ve 28. minutě svou převahu vyjádřili i gólově. Pomezní mával po přihrávce za obranu ofsajd, ovšem hráč, který se v něm nacházel, se dohry nakonec nezapojil, hlavní rozhodčí tak situaci – i dle domácích nakonec asi správně – pustil a Filip Imber otevřel ze samostatného úniku skóre. Ještě do poločasu Dýšina udeřila po dalším míči za obranu. Vybíhající brankář Horn byl u něj později než Tomáš Glazer, který mu udělal kličku a poslal balón do prázdné brány. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:2 z domácího pohledu.

Union sahal po remíze

Domácí se hned pozměně stran vrátili do utkání. Koutný svým pasem poslal do úniku Petra Kutného a ten se nemýlil – 1:2. Domácí od té chvíle vyrovnali hru a začali zlobit defenzivu Dýšiny. V 64. minutě se však potřetí radovali hosté, kteří rychle přešli z vlastní poloviny až k šestnáctce a Václav Muzika mířil přesně. To domácí na chvíli trochu srazilo, ale s blížícím se závěrem se opět začali nadechovat. V 82. minutě byl na světě o kontaktní gól. Z dálky se opřel do míče Jan Jindra a byť si brankář Fiala na balón sáhl, tak mimo tyče ho vytěsnit nedokázal. Hned o dvě minuty později pak rozehrával standardní situaci z pravé strany Kutný, který svůj centr nasadil na hlavu Adama Hořánka a bylo vyrovnáno – 3:3. Poté měli hráči Unionu ještě jednu velkou šanci, ovšem samostatný únik využít nedokázali a samotný závěr patřil lídrovi tabulky. V 89. minutě unikl po křídle obraně Unionu tradičně výborný Glazer, jenž míč před bránu Janu Sorokovi a ten už to měl jednoduché – 3:4. Domácí to ještě zkusili a vrhli všechny síly do útoku. V nastavení jim však utekl Filip Imber a svou druhou trefou v utkání potvrdil vítězství Dýšiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Od úvodu bylo vidět, že přijel vedoucí tým soutěže. Hosté byli fotbalovější a rychlejší, hráli dobře, dostávali nás pod tlak a šli zaslouženě do dvougólového vedení, my jsme za celý poločas měli asi jen jeden závar po rohu. Po přestávce nás nakopl rychlý gól z brejku, začali jsme věřit, že se s Dýšinou dá hrát. Vyrovnali jsme hru, a přestože nás na chvíli poslal zpátky na zem zbytečný třetí gól, dokázali jsme dvěma pěknými góly vyrovnat a mohli jít i do vedení, ale neproměnili jsme samostatný únik. Když už to vypadalo, že se půjde na penalty, rozhodl v poslední minutě čtyřminutového nastavení zřejmě nejlepší hráč soupeře, když nám utekl po straně a připravil pro spoluhráče zakončení do prázdné brány. Pátý gól, který jsme dostali hned poté při snaze ještě jednou vyrovnat, už nic neřešil. Prohra nás mrzí, myslím, že za výborný druhý poločas bychom si alespoň ten bod zasloužili. Nakonec nemáme nic, ale určitě můžeme být spokojení alespoň s výkonem.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] , M. Haase [-] (68. Z. Chmelík [-] ) - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] (46. T. Koutný [-] ) , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] , K. Kotrč [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Nový [-] , P. Kolář [-] - T. Glazer [-] , F. Imber [-] , Z. Matas [-] (88. J. Špánek [-] ) , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] (75. J. Šesták [-] ) , V. Muzika [-] (65. J. Pěč [-] ) , V. Totzauer [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 23. P. Šimana , 42. P. Šimana , 90. M. Hořánek - 78. T. Glazer , 83. V. Nový .
Hráči zápasu: M. Seidl - T. Glazer , F. Imber .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ADAMČÍK Miroslav, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů