6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště jasně přehrálo poslední béčko Lhoty


Branky


32. D. Červený , 37. P. Kočí (p.) , 39. J. Bihary , 42. P. Kočí , 51. P. Kočí , 69. F. Šperl
14

Fotbalisté Hradiště sice čekali půlhodiny na to, než poprvé překonají defenzivu rezervy Lhoty, ale poté jim to tam už začalo padat a nakonec poslední tým tabulky přehráli vysoko 6:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště soupeře zlomilo čtyřmi góly v rozmezí 10 minut

Od začátku si domácí vytvořili proti soupeři z opačného konce tabulky tlak. Ten trval cca 10 minut a změnu skóre nepřinesl. Největší šanci za celý zápas měla Lhota v 10. minutě, když Zdeněk Paul poslal před Bejčkovu bránu prudký balon, který proletěl malým vápnem rovnoběžně s brankovou čarou. V blízkosti ale nebyl žádný další hráč hostí, který by míč dorazil. Pak se hra mírně vyrovnala a hrálo se hlavně uprostřed hřiště. Až po dvaceti minutách vypálil Patrik Kočí nad a Ženíškův centr musel Šoltys nadvakrát krotit ve svých rukavicích. O chvíli později chytil i Biharyho hlavičku. První radost domácích přišla ve 32. minutě. Jirka Němeček s Honzou Biharym pěkně zakombinovali a Dan Červený již před odkrytou brankou nezaváhal a otevřel skóre - 1:0. O dvě minuty později byl velmi agilní Tomáš Beránek při kličce ve vápně nešikovně podražen obráncem a sudí jednoznačně ukázal na penaltový bod. Penaltu s přehledem proměnil Patrik Kočí a domácí vedli 2:0. Na Kočího dlouhý aut si pak naběhl do vápna hostí Bihary a Šoltysovi opět nedal šanci - 3:0. Parádní domácí desetiminutovku uzavřel Patrik Kočí, který proměnil brejkovou situaci po pěkné Valečkově kolmici - 4:0.

Domácí skórovali ještě dvakrát

I na začátku druhé půle byli aktivnější domácí. Pikhartův pas trefil Kočí těsně vedle, Beránkův únik zkoušel zakončit Bihary a nakonec Pikhartova tečovaná střela skončila vedle Šoltysovy brány. Ten výtečně zasáhl i proti další ráně Tomáše Beránka v 52. minutě. Tu ale neudržel a vyražený balon pod padajícím gólmanem hostí poslal popáté do sítě Patrik Kočí. Docílil tak hattricku a domácí vedli 5:0. Bezprostředně po tomto gólu dal Dan Červený parádní rybičkou další branku, která ale pro ofside nebyla uznána. Na centr Filipa Šperla nedoskočil Kuba Ženíšek, Šperlova další rána byla obranou hostí zblokována. Němečkovu přihrávku pak pustil Šperl mezi nohama na nabíhajícího Kočího. Ten ale další branku odmítl a trefil vedle. Hanz Rucký pak před odkrytou bránou balon promáchnul a Pikhartova rána z dálky byla zblokována. Beránek pak vybojoval balon přesně odcentroval a Filip Šperl se ve vápně prosadil přes obránce soupeře. Vsítil na 6:0 a byl nadále aktivní. Jeho další ránu pak Šoltys zlikvidoval. Všem zatrnulo v 78. minutě, když se "do kornoutu" mezi dva domácí hráče dostal hostující Martin Šindelka. Ze střetu vyšel s vyraženým dechem a Pikhartova precizní a pohotová pomoc byla odmeněna potleskem všech přítomných. Šindelka se z toho po chvilce oklepal a zápas dohrál. Z následného trestňáku hosté nic nevytěžili a jejich další útok skončil jen autovým vhazováním. Střídající Khuc Xuan Hoai Nam se pak ocitl v dobré pozici, ale Bejčkovu bránu netrefil. Ruckého střelu Šoltys chytil a další pokus téhož hráče v poslední minutě se mezi tyče nevešel. Domácí tak zvítězili jednoznačně 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Zápas tak skončil jednoznačným výsledkem a my roli favorita tentokrát zvládli. Hráli jsme dobře a hlavně jsme se nepřizpůsobili soupeři. Patrik vsítil hattrick a to ještě další šance neproměnil. Výtečně hráli oba útočníci. Po příchodu na hřiště se bez potíží zapojili všichni střídající, Filip dokonce dal poslední gól a byl u dalších dobrých akcí. Vzadu hrála obrana s jistotou, Vítek se dostal i do několika dobrých akcí vepředu. Bejk byl tradiční jistotou. Soupeř byl v první půli poměrně dobrým soupeřem, s přibývajícím časem jsme získávali převahu. S narůstajícím skóre odpor slábnul a ve druhé půli již příliš nebezpeční nebyli. My naopak hráli pěkný fotbal, bylo evidentní, že to kluky hodně baví. Věřím, že nás forma neopustí a poslední podzimní zápas na hřišti vedoucí Dýšiné bude skutečným vrcholem podzimní části sezony.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Valeček [-] , J. Ženíšek [-] (72. M. Drahoňovský [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , J. Bihary [-] (55. J. Rucký [-] ) , D. Červený [-] (55. F. Šperl [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , V. Sulek [-] (80. L. Martínek [-] ) , J. Horváth [-] , M. Juha [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] (60. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , M. Šindelka [-] , M. Bečaver [-] , P. Hovorka [-] , F. Rohrer [-]

ŽK: 36. M. Bečaver .
Hráči zápasu: P. Kočí .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Švantner František - MYTISKA Leoš, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 05:26

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích