P. Vacek 79.
1:2
(0:2)
13. A. Brýla (p.)
37. M. Bórik
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást překvapivě vyhrál v Liticích


Branky


79. P. Vacek - 13. A. Brýla (p.) , 37. M. Bórik
14

Fotbalisté Litic poměrně překvapivě podlehli na domácím hřišti 1:2 Chrástu. Hosté vykročili za výhrou už v první půli, v níž vstřelili oba své góly. Domácí už v 79. minutě jen snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili úvodní tlak Litic, pak dvakrát skórovali

Fotbalisté Litic hostili o záchranu bojující Chrást a na soupeře na začátku utkání vlétli. Hned v úvodních minutách si tak vytvořili několik velkých příležitostí, ale brankáře Kokošku překonat nedokázali. To hostům stačila ve 13. minutě jedna akce k tomu, aby zahrávali penaltu a tu proměnil Adam Brýla. Po inkasovaném gólu tlak Litic zcela opadl a hosté v pohodě drželi svůj náskok. Ve 37. minutě ho naopak ještě zdvojnásobili zásluhou Martina Bórika – 0:2.

Domácí už jen snížili Vackem

Trápení Litic pokračovalo i po změně stran. Domácí se utápěli v nepřesnostech a tak se do zakončení ani moc nedostávali. To se změnilo až v 79. minutě, kdy závěr duelu přeci jen zdramatizoval litický kapitán Pavel Vacek. Vstřelený gól domácí konečně nabudil a tak následoval závěrečný tlak. Ten ale Chrástečtí dokázali s vypětím všech sil přestát a tak se mohli po závěrečném hvizdu radovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): V prvních čtyřech minutách jsme měli tři vyložené šance a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy dáme gól. Ve 13. minutě jsme ale z penalty inkasovali a náš fotbal začal být poblázněný, chaotický, prostě o ničem. Nebyli jsme si schopní ani přihrát a ještě do poločasu dostali gól na 0:2. O přestávce jsme nabádali kluky, že se to dá otočit, ale musejí začít hrát jiný fotbal. Bohužel, jak jsme hráli v první půli, tak vypadala i ta druhá. Až po snížení na 1:2 ten fotbal začal mít z naší strany nějakou logiku. Na konci jsme ještě měli dvě šance na vyrovnání, ale bohužel jsme ani jednu nevyužili, takže jsme prohráli 1:2. Řekl bych, že i zaslouženě, protože Chrást hrál celkem normální fotbal, kdežto my hráli chaoticky.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - O. Kollros [-] (82. D. Blovský [-] ) , P. Hulina [-] , J. Kanta [-] (68. J. Hřebec [-] ) , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , J. Knotek [-] (46. F. Vajskebr [-] ) , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - L. Hrdina [-] (56. M. Pek [-] ) , M. Brýla [-] (27. J. Mašek [-] ) , M. Bórik [-] (90. V. Fabián [-] ) , V. Černý [-] , T. Doležal [-] , P. Bruj [-] , J. Šuster [-] , M. Suchý [-] (89. Š. Fabián [-] ) , A. Brýla [-] , D. Tupý [-]

ŽK: 13. J. Knotek , 37. L. Kindl , 84. P. Vacek - 19. M. Brýla , 44. A. Brýla , 50. P. Bruj , 63. J. Mašek , 71. M. Bórik , 84. T. Doležal , 86. M. Suchý .
Hráči zápasu: J. Kokoška , M. Bórik .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠNAJDR David - SCHINGLER Milan, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 05:26

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích