Z. Paul 66.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union jasně zvítězil na hřišti béčka Lhoty


Branky


66. Z. Paul - 12. M. Seidl , 31. A. Sýkora , 54. J. Jindra , 64. P. Kutný , 85. K. Kotrč
14

Fotbalisté Unionu splnili na půdě rezervy Lhoty roli favorita s velkým přehledem a domů si odvezli výhru 5:1. Na vítězství hostí se podílelo pět různých střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali dvakrát skórovat

Hosté vstoupili do utkání aktivně a vedení se ujali už ve 12. minutě. Sýkora vysunul výborným pasem z poloviny hřiště nabíhajícího Martina Seidla a ten se nemýlil. I poté hráči Unionu hru kontrolovali, vytvářeli si i další šance a po půlhodině hry jednu z nich i proměnili. Kutný rozehrál standardní situaci na hlavu Adama Sýkory a ten zvyšoval na rozdíl dvou gólů. Toto skóre už vydrželo až do přestávky.

Union zápas kontroloval a ještě navýšil skóre

Také druhý poločas začal Union lépe. V 54. minutě našel Kutný v šestnáctce Jana Jindru a bylo to 0:3. O deseti minut později přidali hosté u čtvrtý gól, když se po přihrávce Kotrče trefil z ostrého úhlu Petr Kutný. Poté se konečně prosadila i Lhota, jejichž hráči využili špatného načasování ofsajdové pasti, do které je chtěla chytit obrana Unionu a Zdeněk Paul snižoval na 1:4. V dalších minutách se už utkání spíše jen dohrávalo, ale pět minut před koncem se ještě přeci jen skóre měnilo. Po rohu Kutného se nadvakrát prosadil Kryštof Kotrč, jehož hlavičku brankář Šoltys stačil vyrazit, proti dorážce už však byl bez šance. Lhota B tak prohrála s Unionem vysoko 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Jakeš (zraněný brankář): Od začátku jsme diktovali tempo hry my, i když jak je naším zvykem, trošku jsme se přizpůsobovali soupeři. Přesto jsme dali dva parádní góly a měli další šance, kdyby to o poločase bylo 4:0, nikdo by se nemohl divit. I druhý poločas jsme začali aktivně a brzy přidali třetí uklidňující gól. Trochu jsme přestali hrát a po čtvrtém gólu jsme soupeři dovolili snížit, ale zápas už byl rozhodnutý. Určitě zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Kubíček [-] , V. Fiala [-] (63. J. Gotthardt [-] ) , M. Jäger [-] , J. Švík [-] , L. Novák [-] , Z. Paul [-] , M. Juha [-] (67. V. Sulek [-] ) , M. Bečaver [-] , J. Hrdlička [-] , F. Rohrer [-] (69. K. Xuan Hoai Nam [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (64. T. Koutný [-] ) , J. Jindra [-] - K. Kotrč [-] , M. Seidl [-] -

Hráči zápasu: P. Kutný , A. Sýkora .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: Švantner František - FÜRBACHER Jan (N), HRBÁČEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:26

Tip: výhra domácích