Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union po divokém úvodu dokráčel proti Prazdroji pro tři body


Branky


15

Fotbalisté Unionu zvítězili na domácí půdě nad Prazdrojem 7:3. Utkání mělo hodně divoký úvod a ve 12. minutě to tak bylo už 2:2. Domácí pak zlomili odpor soupeře zásahy, kterými orámovali první a druhou půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 12. minutě to bylo 2:2...

Oba týmy měly před 10. kolem na kontě shodně 16 bodů a tak se dal očekávat zajímavý zápas. A začalo se zostra. Už v 5. minutě zakončil rychlý protiútok Prazdroje Jaroslav Pavlíček, který otevřel skóre zápasu. Domácí však stav bleskově otočili. Nejprve Seidl posadil přesným centrem míč na hlavu Kryštofa Kotrče a ten vyrovnal. O pouhou minutu později vrátil Jindra hlavou míč před bránu, kde ho doklepl do sítě Martin Seidl – 2:1. Za další minutu však zase srovnali hosté. Obránce Unionu totiž zahrál v šestnáctce rukou a nařízenou penaltu proměnil Patrik Matula. S přibývajícím časem byli fotbalisté Unionu častěji na míči, ale znovu se prosadili až ve 44. minutě. To Seidl vysunul Kryštofa Kotrče, který ještě před brankářem Kolaříkem neuspěl, ovšem o chvíli později ho trefil obránce nepovedeným odkopem a balón zamířil od Kotrče přímo do brány – 3:2.

Union druhou půli opanoval

Nástupem do druhého poločasu domácí zápas v podstatě rozhodli. Nejprve předal Rojík míč Jakubovi Hrbáčkovi, jenž se trefil zpoza pokutového území, a v 50. minutě vymyslel parádní pas za obranu Pavel Šimana a Jan Jindra zamířil nekompromisně pod břevno – 5:2. Union už poté plně kontroloval hru a v 71. minutě přidali domácí další gól. Do odraženého míče se za šestnáctkou opřel Pavel Šimana a nechytatelnou bombou k tyči zvýšil na 6:2. V 85. minutě pak Hrbáček našel krásnou přihrávkou mezi obránce Petra Šimanu a ten míč usměrnil kolem vybíhajícího gólmana do sítě. V samotném závěru se pak dočkali ještě jednoho zásahu hosté. Střelou z úhlu na bližší tyč zaskočil Horna Dmytro Dergachov – 7:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Od začátku jsme byli lepší s míčem, ale Prazdroj potvrdil, že je velmi nebezpečný z brejků a dal nám z nich dva góly. Po vyrovnání na 2:2 naše hra trochu upadla, ale postupně jsme znovu převzali kontrolu nad zápasem, před přestávkou jsme se dostali znovu do vedení a po změně stran jsme během pěti minut rozhodli o výhře. Zbytek zápasu se dohrával v naší režii, tři body zůstaly zaslouženě doma.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (46. P. Šimana [-] ) - P. Kutný [-] (74. T. Koutný [-] ) , J. Hrbáček [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] - K. Kotrč [-] (80. P. Chudý [-] ) , M. Seidl [-] (70. D. Filip [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , P. Hyneš [-] , M. Krýda [-] , D. Urie [-] , J. Hofrajtr [-] , O. Litványi [-] , J. Hostička [-] , M. Beriac [-]

ŽK: 23. J. Hrbáček , 25. O. Jakoubek , 50. M. Hořánek - 42. M. Beriac .
Hráči zápasu: A. Hořánek , J. Hrbáček .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Votruba Jiří - TRÁZNÍK Martin (N), KŘEPELKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:27
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:33

Tip: výhra domácích