Rozjetou Dýšinu nezastavily ani Litice


Branky


16

Fotbalisté Dýšiny si připsaly už pátou výhru v řadě a upevnili si vedení v tabulce městského přeboru. Duel v Liticích rozhodli dvěma góly v první půli, na které domácí nenalezli žádnou odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dýšina udeřila ze dvou rohů

Šlágrem 10. kola městského přeboru byl bez debat souboj druhých Litic s vedoucí Dýšinou. Domácí se ale museli obejít bez důležitých hráčů Aschenbrennera a Kovaříka a možná i proto měla Dýšina od začátku na hřišti převahu. Lídr tabulky šel do vedení už po dvou minutách hry, kdy se po rohovém kopu prosadil Julius Šesták. I nadále se domácí především bránili a ve 34. minutě si navíc opět nedokázali poradit s rohovým kopem soupeře, což potrestal gólem na 0:2 Jiří Mužík. V samotném závěru poločasu mohly Litice snížit, ale jejich vyložená šance zůstala neproměněna.

Další gól už nepadl

Po změně stran už domácí nastoupili mnohem aktivněji. Na soupeře vlétli a dostávali se i do šancí, které ale nedokázali proměnit. Z otevřené hry Litic pak pramenily také nebezpečné protiútoky Dýšiny, při nichž domácí několikrát podržel brankář Tihlařík. Ve druhém poločase tedy žádný gól nepadl a Litice tak podlehly Dýšině 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Výsledkově nám to nevyšlo. V první půli jsme hráli moc pasivně, navíc jsme dostali dva góly po rohových kopech, takže jsme propadli při standardních situacích. Krátce před přestávkou jsme ještě měli gólovku, kterou jsme neproměnili. Do druhého poločasu jsme vstoupili nabuzeně, herně jsme obraz hry otočili. Soupeře jsme tlačili, měli šance, ale neproměnili je. Z toho, že jsme hru otevřeli, samozřejmě pramenily také šance soupeře, ale náš gólman Tihlařík vše pochytal. Byl to ale oboustranně pěkný zápas. Kluci makali. Bohužel nám dnes scházely všechny posily, které přišly před sezónou, což bylo také znát. Bohužel nebudou ani příště proti Smíchovu.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SCHINGLER Milan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2018 01:20
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:27
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:33

Tip: výhra hostů