3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště proti nováčkovi nezaváhalo


Branky


39. M. Furár , 44. J. Bihary , 83. M. Furár
15

V desátém kole dorazil do Hradiště nováček soutěže z Chotíkova. Domácí Tornádo splnilo roli favorita a snaživého soupeře zdolalo 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly se čekalo do závěru prvního dějství

Již ve druhé minutě se do dobré pozice dostával domácí Martin Beránek, ale místo zakončení volil přihrávku, kterou obrana Chotíkova odvrátila na roh. Z dalšího rohu pak Bihary hlavou bránu ohrozil a další roh zkusil Patrik Kočí zatočit přímo do brány. Jiří Krásl v bráně Chotíkova byl ale pozorný a míč do sítě nepustil. Po deseti minutách zahrávali dvojici rohů i hosté, ale šanci si nevytvořili. Biharyho centr pak Krásl sebral těsně před dobíhajícím Furárem. Kočího přenesení hry pak poskytlo Biharymu šanci jít na bránu, ale jeho střelu golman hostí opět vytěsnil na roh. Pytlíkova střela z otočky pak opět prověřila pozornost Krásla a z následného rohu hlavičkoval Valeček vedle. Hosté odpověděli stoprocentní šancí Jakuba Břízy, který se ocitl sám před Bejčkem po centru z půlky hřiště. Bejček dobře vyběhl a Břízova střela domácí bránu těsně minula. Následovala série střel domácích borců, které trefily stejné místo - síť nad bránou. Když domácí konečně ve 33. minutě trefili Tomášem Beránkem bránu, stál v ní pozorný Krásl, který balon vyrazil a dorážející Bihary byl v ofsidu. Další Kočího roh usměrnil těsně vedle brány opět hlavou Bihary. Ve 39. minutě kopali domácí roh z druhé strany a bratrská spolupráce bratří Beránků byla úspěšná. Na Martinův centr naskočil Tomáš, míč tak prodloužil až k Furárovi, který si na zadní tyči věděl rady - 1:0. Další pokus Martina Beránka Krásl zlikvidival. Na Biharyho aktivní napadání ale reagovala hostující obrana chybou a JB7 zdvojnásobil ve 44. minutě poločasové vedení Tornáda - 2:0.

Výhru Hradiště jistil Furár

Poločas vyhráli 2:0 domácí, ale i hosté byli nebezpeční. Nebezpečné rychlé brejky vedli hlavně Jan Kastl s Richardem Ježkem. A byl to právě kapitán hostů Ježek, který se ve 48. minutě dostal po rohu k nebezpečné střele. Bejček byl u své pravé tyče právě včas a balon parádně čapnul. Dobré zákroky pak musel proti Biharymu vytáhnout i Krásl na druhé straně. Nejprve zlikvidoval jeho hlavičku po Kočího rohu, pak proti němu vyběhl při Němečkově parádní přihrávce a Buhary jej trefil přímo do hlavy. Naštěstí byl po chvilce v pořádku a mohl pokračovat. V domácí obraně musel zasahovat výtečně Pytlík proti nebezpečí ze strany Petra Oulíka. Další brejk soupeře zlikvidoval skvělým vyběhnutím Bejček, který v 74. minutě zkrotil i centr do vápna směřující opět na volného Oulíka. Na druhé straně trefil Patrik Kočí Krásla při brejku domácích. V 83. minutě vhodil dlouhý aut Patrik Kočí. Ve vápně našel obranou zcela zapomenutého Furára, který se opět nemýlil a střelou po zemi k tyči nedal Kráslovi žádnou šanci k úspěšnému zásahu - 3:0. Na konci zápasu se mohli do střelecké listiny zapsat i střídající Hanz Rucký a Filip Šperl. Šanci ale nevyužili a na druhé straně v úplně poslední minutě zápasu se po dlouhém výkopu dostal do vápna jeden na jednoho Jan Kastl, uvolnil se přes Ženíška, ale jeho ránu Bejček chytil. Sudí už nenechal domácího golmana ani rozehrát a zápas ukončil.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Chotíkov se prezentoval velice dobrou obranou a rychlými, velmi nebezpečnými, protiútoky. Naše obrana v čele s Bejkem pracovala výtečně a nula na kontě obdržených branek je velice cenná. Soupeř rozhodně nebyl bezzubý a výsledek je prací právě poctivé obrany a prací celého mančaftu. Hosté i jejich golman potvrdili, proč dostali za deset kol jen o jednu branku víc, než my. Šancí jsme si i proti takto dobré obraně vypracovali dostatek, produktivita v jejich proměňování by mohla být lepší. Ale nebuďme neskromní. Zápas podle mého rozhodla kvalita uprostřed hřiště, kde výborně zahrál Jirka Němeček, který vybojoval spoustu balonů, rozdal dobré přihrávky a prakticky neztratil balon. Vedle něj druhý "střeďák" Furry, který svými zásahy skóre otevřel a uzavřel. S velkou chutí hrál celý mančaft a věřím, že nám dobrá forma vydrží i na zbývající tři podzimní zápasy.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] (70. F. Šperl [-] ) , P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , J. Bihary [-] (83. J. Rucký [-] ) , J. Ženíšek [-] , M. Furár [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] (83. M. Drahoňovský [-] ) , M. Valeček [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Krásl [-] - P. Maruš [-] , P. Čech [-] , K. Pachl [-] , P. Oulík [-] , J. Kastl [-] , M. Tříkač [-] , R. Ježek [-] , P. Novák [-] , J. Bříza [-] , M. Rubáš [-]

Hráči zápasu: M. Furár - J. Krásl .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Švantner František - VOLF Karel (N), HAUER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:27
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:33

Tip: výhra domácích