0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice vyhrály na hřišti Lhoty B, byť závěr dohrávaly o devíti


Branky


15

Fotbalisté Litic zvítězili na hřišti rezervy Lhoty 3:0, byť domácí jim byli herně celkem vyrovnaným soupeřem. Hosté navíc posledních třicet minut dohrávali bez vyloučeného Krejčího a v závěrečné desetiminutovce si museli po využití všech možností střídání a zranění hráče vystačit dokonce s devíti lidmi v poli. Ani toho však Lhota nevyužila alespoň ke korekci výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly stříleli jen hosté

Litice přijely na hřiště týmu z dolní části tabulky v roli favorita. Domácí sice chtěli hrát aktivně a v poli byly Liticím vyrovnaným soupeřem, ovšem góly v první půli stříleli jen hosté. V 15. minutě dal pěkný gól Jiří Kanta a hned o pět minut později zakončil další pohlednou akci Patrik Hulina – 0:2. Domácí se nadále snažili, ale korigovat nepříznivý stav nedokázali.

Litice si poradily i s početní nevýhodou

Do druhé půle vstoupili hráči Lhoty velkým náporem. Její úvod se odehrával výhradně na polovině hostů. V momentě, kdy už Litice vyrovnávaly hru, byl navíc v 60. minutě vyloučen Jiří Krejčí. Domácí v přesilovce soupeře opět zatlačili, ovšem v 69. minutě jim utekl Filip Vajskebr a bylo to o tři góly. Poté už aktivita domácích značně opadla. Deset minut před koncem ještě musel odstoupit pro zranění hostující Duna, a jelikož už Litice neměly dalšího hráče na střídání, musely dohrát duel s devíti fotbalisty. Lhota si pak vytvořila ještě jednu gólovou příležitost, ale hosty podržel gólman Tihlařík, jenž tak hájil čisté konto.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Sice jsme vyhráli 3:0, ale čekal jsem, že soupeř bude podstatně horší. Řekl bych, že herně nám byli téměř vyrovnaným týmem. V první půli jsme však dali dva góly po hezkých akcích. Do druhého poločasu jsme asi nastoupili s pocitem, že nemůžeme prohrát, navíc jsme museli o přestávce vystřídat zraněného kapitána Vacka a domácí nás zmáčkli. Asi 10 minut nás ani nepustili k balónu. Pak jsme začali vyrovnávat hru, ale bohužel se nechal nesmyslně vyloučit krajní záložník Krejčí a asi půlhodiny jsme tak museli hrát o deseti. V tom oslabení jsme se spíše jen bránili, ale z brejku dali třetí gól a to rozhodlo. Závěr jsme sice museli po zranění Martina Duny dohrát dokonce v devíti, jelikož jsme už předtím využili všechny možnosti ke střídání, ale lhotský tým už byl asi smířený s tím, že už to neotočí. Odvezli jsme si tedy hezký výsledek 3:0.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - Z. Paul [-] , M. Drapák [-] , M. Šoltys [-] , M. Juha [-] (73. L. Martínek [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (64. J. Horváth [-] ) , J. Horník [-] (46. V. Sulek [-] ) , J. Švík [-] , J. Hrdlička [-] , F. Rohrer [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] (72. M. Duna [-] ) , P. Vacek [-] (46. A. Hanzlíček [-] ) , F. Vajskebr [-] (76. D. Blovský [-] ) , J. Knotek [-] , P. Hulina [-] (61. M. Forman [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 44. M. Riška , 60. J. Švík , 68. M. Drapák - 38. O. Kollros . ČK: 60. J. Krejčí .
Hráči zápasu: L. Kindl , T. Aschenbrenner .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Burda Václav - ŠLAJS Jakub, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra domácích