3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutný zajistil v poslední minutě Unionu na hřišti Chotíkova bod, penalty už zvládli lépe domácí


Branky


15

Rezerva Chotíkova získala proti Unionu dva body za výhru na penalty. Domácí nebyli daleko ani od plného bodového zisku, ovšem v poslední minutě srovnal na 2:2 Kutný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Vodičky odpověděl hostující Hrbáček

V prvním poločase měl více ze hry rozhodně Union. Domácí ale hrozili z rychlých brejků a jeden z nich ve 14. minutě i zužitkovali, když do černého zamířil Ondřej Vodička. To hosté své příležitosti neproměňovali. Jedinou výjimkou byla situace ze 34. minuty, kdy si po centru do šestnáctky zpracoval balón Jindra, pak míč přiťuknul proti noze Jakubu Hrbáčkovi a ten vyrovnal. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Hosté srovnali v samotném závěru

Druhý poločas začali lépe hráči Chotíkova, kteří šli také podruhé v zápase do vedení. Nedorozumění brankáře Horna s obráncem využil Martin Třískač – 2:1. Hosté se poté nadechli k náporu a ze všech sil se snažili vyrovnat. Jejich střely ale likvidoval brankář Krásl, nebo je případně blokovali bránící hráči. Štěstí se tak na Union usmálo až v poslední minutě, kdy výkop brankáře Horna prodloužil obránce jen za sebe, kam si naběhl Petr Kutný, jenž těsně před gólmanem usměrnil míč do sítě a zajistil svému týmu alespoň bod.

Druhý bod brali Chotíkovští

O držiteli druhého bodu tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel. V něm se více dařilo domácím, kteří uspěli poměrem 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Knaf (vedoucí mužstva): Vyrovnané utkání, my jsme měli v prvním poločase více gólových šancí, ale vyhořeli jsme v koncovce. Domácí těžili spíše z brejků a jeden proměnili. Vyrovnali jsme pěknou střelou Hrbáčka, ale soupeř začal lépe druhý poločas a šel znovu do vedení, když využil nedorozumění gólmana s obráncem. Poslední třetinu zápasu jsme tlačili, ale všechny naše pokusy byly buď zablokovány obránci, nebo je vychytal brankář. Až v posledních vteřinách jsme se prosadili a vybojovali zasloužený bod.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Krásl [-] - J. Šulan [-] , D. Chotěborský [-] (60. D. Smutný [-] ) , O. Vodička [-] (88. P. Oulík [-] ) , J. Kastl [-] , M. Tříkač [-] (80. K. Pachl [-] ) , D. Vacek [-] , R. Ježek [-] , P. Novák [-] , J. Bříza [-] (85. P. Čech [-] ) , M. Rubáš [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (46. M. Haase [-] ) - P. Kutný [-] , J. Hrbáček [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] - K. Kotrč [-] , M. Seidl [-] (75. D. Kalaš [-] )

ŽK: 56. K. Kotrč , 60. P. Šimana , 89. T. Rojík .
Hráči zápasu: J. Krásl , O. Vodička - K. Kotrč .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Levý Vítek - DOBRÝ František (N), JAKEŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 20:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra domácích