M. Furár 42. (p.)
O. Pytlík 50.
M. Furár 87.
3:1
(1:0)
56. D. Sperl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště přehrálo v pohledném zápase rezervu Zruče


Branky


42. M. Furár (p.) , 50. O. Pytlík , 87. M. Furár - 56. D. Sperl
15

K přímému souboji o čelní příčky tabulky přijel na deštěm řádně zkropený trávník Tornáda soupeř ze Zruče, který v předchozím kole daroval bod Chrástu a nyní si chtěl spravit chuť. Domácí v minulém zápase prohráli po ne zrovna dobrém výkonu na Unionu a touha po vítězství tak nebyla o nic menší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal ve vysokém tempu vynesl těsný náskok Hradišti

Hosté začali velmi zostra. Žádné oťukávání. Již ve třetí minutě vyběhl Bejček mimo vápno a ukopl balon Huclovi, který šel do nebezpečného brejku. Na druhé straně si první ránu směrem k Zachově bráně připsal Furár, když z trestňáku napálil balon těsně vedle jeho brány. Pěknou akci pak načal Ženíšek, když rychle vhodil aut na Vaška Krušinu, který předložil Danovi Červenému, který v dobré pozici hostující bránu minul. Krušina pak u lajny "udělal" beka soupeře a jeho centr Bihary nasměřoval jen do bránícího hráče. Z následného rohu byl pořádný závar, ale střela domácích do tyče byla stejně z ofsidového postavení, takže ani případný zásah by neplatil. Hosté byli v poli o něco málo lepší a Sperl pálil po závaru na druhé straně nad. O chvíli později jeho střelu Bejček bezpečně schoval v náruči. Krušina pak po Kočího centru v dobré pozici promáchnul balon, protože ani nečekal, že se k němu přes obránce dostane. Hosté z brejkové situace trefili po Bejčkově lehké teči tyč, ani po rohu se jim branku přesněji trefit nepovedlo. Na druhé straně na dobrý roh naskočil Valeček, ale branka stále nepadla. Ve 40. minutě velmi aktivní Hucl opět vyzkoušel Bejčka, ale ten byl spolehlivý. Ve 42. minutě rozehrál Patrik Kočí překvapivě trestňák po zemi do vápna na nabíhajícího Vaška Krušinu, kterého hostující bek Musil nešikovně fauloval a sudí Hodek nezaváhal ani vteřinu. K nařízené penaltě se postavil Furár, který střelou po zemi nedal Zachovi sebemenší šanci a domácí se ujali vedení - 1:0. Hosté ještě na konci půle zatlačili, ale jak trestňák po Pytlíkově faulu, tak následující roh obrana Tornáda výtečně zvládla. V poslední minutě Bejček nadvakrát zneškodnil další nebezpečnou střelu hostí, i s pokusem o dorážku.

Hucl z penalty nesrovnal, výhru Tornáda pečetil Furár

Parádní fotbal a vysoké tempo z první půle na začátku druhé ještě gradovalo. Hosté se řádně nabudili a tak musel Pytlík předvést hned v úvodu výtečný zákrok. Ten bravurně zvládnul a navíc vyslal do útoku Biharyho, který přesným centrem hledal Patrika Kočího. Před ním zase dobře zasáhl hostující stoper. Další roh hostí skončil hlavičkou těsně vedle. V 50. minutě se u lajny hosté dopustili faulu. Patrik Kočí balon poslal do vápna tak pěkně, že nabíhající Pytlík hlavičkou neměl problém podruhé překonat Zacha - 2:0. Po pěkné kombinaci pak zakončoval Furár nad bránu. Hosté se v 55. minutě dostali do brejku, Sperl vykouzlil lehký oblouček přes padajícího Bejka a snížil - 2:1. Hosté se snažli vyrovnat, domácí ale jejich branku ohrožovali pravidelně také. Vítek Pikhart hlavičkoval po dalším rohu jen těsně vedle, Červeného trestňák skončil nad. V 61. minutě se vyznamenal hostující golman, který konečky prstů vytáhl Krušinovu gólovou střelu. I Bejček na druhé straně se nenechal zahanbit a několikrát zachránil Tornádo před vyrovnáním. V 74. minutě vyhodil parádně na Biharyho, který dal Tomovi Beránkovi, který z očí do očí proti Zachovi neuspěl. Stejně se vedlo o chvilku později i Patrikovi Kočímu a v 80. minutě opět Tomovi Beránkovi, který napálil balon přímo do Zachova obličeje. Po krátkém přerušení se mohlo pokračovat a zápas opravdu gradoval. Hosté nacentrovali do vápna, kde ve skrumáži faulovala obrana domácích a sudí nařídil penaltu i na druhé straně. Míč si po krátkých dohadech vzal Hucl, i když trenér vyzýval kapitána Trnku. Ten se ale necítil a tak zbyla exekuce na zkušeného Hucla. Ten trefil prudkou ranou stranu, kam se vrhnul Bejček. Míč šel ale příliš vysoko, orazítkoval břevno a odrazil se do pole. Místo vyrovnání tak mohl o chvíli později předvést útočnékům Furár, jak se zachovat sám před golmanem. Míč napálil tvrdě z otočky zcela mimo Zachův dosah a zápas tak definitivně rozhodnul - 3:1. Hosté to ještě nezabalili, ale žádnou další loženku si již přes dobře hrající Tornádo nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Asi nejlepší zápas podzimu na našem hřišti. Velmi dobrý, rychlý a bojovný zápas jsme vyhráli 3:1, v tabulce jsme se udrželi na dohled čelu a po nevydařeném vystoupení na Unionu jsme si řádně spravili chuť. Dokázali jsme si, že nám bojovnost a kvalitní hra nejsou cizí. Za výtečný zápas se nemenší měrou zasloužili i hosté. Kdyby se jim podařilo deset minut před koncem z penalty vyrovnat, byl by zápas určitě ještě zcela otevřený na obě strany. Takže i štěstí bylo tentokrát na naší straně.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] (67. T. Beránek [-] ) , J. Bihary [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (76. J. Rucký [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Zruč B
M. Zach [-] - D. Mošna [-] (53. A. Král [-] ) , T. Valenta [-] , T. Jelínek [-] , P. Musil [-] (86. V. Mašek [-] ) , P. Hucl [-] (86. J. Přibyl [-] ) , M. Lang [-] , M. Fryček [-] , D. Sperl [-] , M. Klail [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 82. T. Beránek , 86. P. Kočí - 14. T. Jelínek , 23. P. Hucl , 68. P. Musil , 71. T. Valenta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - VOLF Karel (N), TRNKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 20:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra domácích