4:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást přetlačil Vochov a z předposledního místa se vyhoupl mimo sestupové pozice


Branky


5. M. Bórik , 19. M. Bórik , 50. M. Matys , 74. V. Šejdl - M. Zach (p.) , 47. T. Hošek , 58. J. Fiala
15

Mladému týmu Chrástu se zatím v tomto ročníku městského přeboru příliš nedařilo, ale tentokrát Spartak dokázal naplno bodovat. Nad Vochovem zvítězil 4:3, byť se hosté dokázali vzpamatovat ze špatného startu do duelu a postupně srovnat na 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli rychlý start, Vochov snižoval z penalty

Fotbalisté Chrástu přivítali Vochov, který se po nadějném rozjezdu do sezóny, když jednu chvíli i vedl tabulku, zasekl a po dvou porážkách se propadl se do jejího středu. Před týdnem měli Vochovští dokonce vinou marodky problém postavit proti Smíchovu jedenáct hráčů. Do Chrástu už hosté přijeli s početnější sestavou, přesto jim stále několik důležitých hráčů scházelo. Už v 5. minutě navíc hosty srazila chyba jednoho z obránců, který namazal míč Martinovi Bórikovi a ten otevřel skóre. Stejný hráč pak uzavřel úvodní dvacetiminutovku i druhým zásahem – 2:0. Hosté se snažili nějak odpovědět a do přestávky alespoň snížili. Z nařízené penalty se trefil Miroslav Zach – 2:1.

Hosté dvakrát vyrovnali, třetí odpověď už ale neměli

Druhý poločas začal pěkně od podlahy. Už ve 47. minutě vyrovnal Tomáš Hošek, ale o tři minuty později Chrástu vrátil vedení Miroslav Matys. V 58. minutě se pak podařilo Vochovu srovnat skóre podruhé. Autorem zásahu na 3:3 byl Jan Fiala. Následovala přetahovaná o vedoucí gól. Chrást chtěl doma vyhrát a Vochovští zase toužili po definitivním obratu. V 74. minutě se nakonec usmálo štěstí na chrástecké hráče. Centrovaný balón propadl na zadní tyč, kde se nejlépe zorientoval Václav Šejdl – 4:3. Vyrovnat už Vochovští znovu nestihli a tři body tak zůstaly na chrásteckém pažitu.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): V poslední době se nám nedaří. Táhne se to s námi od zápasu v Dýšině, kde jsme přišli o dva zraněné hráče, což je hodně znát. Mysleli jsme si, že v Chrástu bychom už mohli vyhrát, ale asi jsme to podcenili. Na začátku zápasu udělal náš stoper obrovskou chybu a namazal jim na gól na 1:0. Pak jsme dostali navíc další šmudlu, naopak my nedokázali nic proměnit. Soupeř měl v sestavě několik mladých kluků a musím uznat, že hráli opravdu velmi dobře. Dávali si míč jako zkušení mazáci. Pořád jsem věřil, že to zvládneme. Dokázali jsme srovnat na 3:3, jenže pak nám propadl balón na zadní tyč a bylo po zápase. Musím jim poblahopřát. S těmi mladíky hráli opravdu velmi dobře a my jsme si s tím nedokázali poradit.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Matys [-] (64. M. Pek [-] ) , O. Skalski [-] (49. V. Šejdl [-] ) , P. Bruj [-] , M. Holeček [-] , T. Doležal [-] , J. Mašek [-] (74. J. Ranc [-] ) , J. Šuster [-] , M. Bórik [-] (82. V. Černý [-] ) , A. Brýla [-] , D. Tupý [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - F. Krejčík [-] , M. Zach [-] , P. Kuchař [-] (46. T. Hošek [-] ) , M. Klement [-] , Z. Klein [-] , J. Fiala [-] (80. . Koželuh [-] ) , D. Konáš [-] , T. Mottl [-] , M. Ausberger [-] , O. Tržil [-]

ŽK: 15. D. Tupý , 57. J. Šuster - 27. P. Kuchař .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Švantner František - ADAMČÍK Miroslav, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra hostů