Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Vochov nedokázal Smíchovu vzdorovat


Branky


15

Fotbalisté Smíchova zvítězili 4:0 na hřišti Vochova. Domácí, kteří byli v úvodu sezóny štikou soutěže, doplatili na řadu absencí, které se na jejich hře výrazně podepsaly. Hosté se tak prosadili třikrát už v úvodní půlhodině a o jejich výhře bylo v podstatě jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půlhodiny bylo jasno

Domácí postrádali řadu zraněných hráčů a jen horko těžko tak v sobotu poskládali alespoň jedenáctku fotbalistů. A v improvizované sestavě na silný Smíchov od začátku nestačili. Hosté se hned v úvodu dostali do několika slibných šancí a v 7. minutě se už i radovali. Skóre utkání otevřel Alexandr Zikmund. Další dva góly si pak Smíchovští schovali na závěr úvodní půlhodiny. Nejprve se trefil kanonýr Jan Kovář a poté se zapsal do listiny střelců i Jakub Černý, který přitom ze strany spíše centroval, ale balón zapadl až za záda brankáře Dvořáka. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:3.

Smíchovští už proměnili jen jednu šanci

Po změně stran pokračovala jednoznačná partie. Smíchovští hráli prakticky jen na jednu bránu a v 60. minutě přidali i další trefu, o kterou se postaral Michal Bačkovský. Hosté si pak vytvořili ještě řadu dalších příležitostí, ale ty už proměnit nedokázali a na skóre 0:4 z pohledu Vochova se tak až do závěrečného hvizdu již nic nezměnilo. Smíchov se ve vzácně vyrovnané tabulce posunul na druhé místo, naopak Vochov klesl na osmé.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Vochov měl problém dát dohromady sestavu. Kvůli tomu se dokonce musel pozdržet začátek zápasu, protože horko těžko dávali dohromady alespoň jedenáct hráčů. Celé utkání bylo pod naší taktovkou. Bylo asi otázkou času, kolik gólů dáme. Je tam těžký, hrbolatý terén, což oběma týmům komplikovalo souhru a kombinaci, takže to zas tolik o fotbale nebylo. Nám se podařilo v 7. minutě vstřelit úvodní gól, když jsme předtím už tak 2 – 3 šance neproměnili. Po poločase jsme vedli 3:0 a ani nevím, zda si soupeř vytvořil nějakou šanci. Ve druhém poločase už soupeř působil odevzdaně, hrálo se v podstatě jen u jejich vápna. Spoustu šancí jsme neproměnili. Balón v rozhodující chvíli odskočil, nebo jsme to netrefili. Gólů jsme měli dát daleko více. Myslím, že u soupeře hodně záleží na tom, jak se sejdou, což jim tentokrát nevyšlo. V kádru mají velice šikovné fotbalisty, ale proti nám nemohla řada z nich hrát. Před utkáním, když jsem nevěděl, jak se sejdou, jsem se Vochova obával. Nakonec jsme zápas odehráli v klidu a bylo z toho přesvědčivé vítězství. Jsem také spokojen s tím, že jsme konečně odehráli mistrák s nulou vzadu.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - . Koželuh [-] , Z. Klement [-] (46. P. Tlustý [-] ) , M. Ausberger [-] , O. Tržil [-] , P. Porada [-] , M. Klement [-] , D. Konáš [-] , T. Mottl [-] , V. Vilímek [-] , J. Uxa [-]

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Kuráž [-] (54. D. Tobrman [-] ) , J. Kovář [-] , J. Ostrolucký [-] , L. Rout [-] (54. J. Gruncl [-] ) , M. Bačkovský [-] (61. J. Sulek [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] (61. B. Mičan [-] ) , J. Černý [-]

Hráči zápasu: M. Bačkovský , L. Rout .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - CALTA Jan (N), BEŠTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 17:32

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů