Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice jasně přehrály Prazdroj


Branky


15

 Fotbalisté Litic si s chutí zastříleli proti Prazdroji, kterému nasázeli půltucet gólů. Domácí nastoupili v kompletním složení a to bylo na jejich výkonu znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice ovládly první poločas

Litice nastoupily na nováčka soutěže zhurta. Prazdroj se nestihl ani rozkoukat a po trefě Filipa Vajskebra už prohrával. V 10. minutě se navíc prosadil také uzdravený kapitán Pavel Vacek. Hostům o dvě minuty později svitla naděje, když na 2:1 snížil Dmytro Dergachov. Herní převaha Litic ale pokračovala a v závěru první půle se domácí ještě dvakrát radovali. Nejprve se trefil Jiří Kanta a dvě minuty po něm zvýšil na 4:1 Jaroslav Kovařík.

Prazdroj definitivně zastavila dvě vyloučení

Po změně stran přišly pro hosty další nepříjemnosti. Krátce po sobě uviděli červené karty kapitán Hyneš a Tříska a Prazdroj tak musel dohrávat o devíti. Hosté si v tomto počtu počínali vcelku sympaticky, ovšem do konce zápasu přeci jen ještě dvakrát inkasovali. V 73. minutě se podruhé v utkání prosadil Jiří Kanta a v poslední minutě se ještě trefil také Antonín Hanzlíček. Litice tak přehrály Prazdroj vysoko 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Bylo to od začátku až do konce jednoznačný zápas. Ve druhém poločase ještě rozhodčí, který byl nejslabším článkem zápasu, vyloučil hostům během pár minut dva hráče. V té době jsme už vedli 4:1. Hra se poté paradoxně i malinko vyrovnala, protože naši přestali trošku hrát. Když řeknu, že jsme mohli dát klidně 12 gólů, tak snad ani nepřeháním. Co jsme nedokázali proměnit, je až neuvěřitelné. Po třízápasové pauze nastoupil střelec Kovařík a vyléčil se také kapitán Vacek, takže jsme nastoupili v plné sestavě, což také pomohlo.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (65. M. Duna [-] ) , J. Kovařík [-] , P. Vacek [-] (75. D. Blovský [-] ) , F. Vajskebr [-] (56. A. Hanzlíček [-] ) , J. Knotek [-] , J. Kanta [-] , T. Aschenbrenner [-] , J. Krejčí [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , O. Litványi [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , D. Dergachov [-] , J. Hostička [-] , A. Bondarchuk [-] (7. J. Hofrajtr [-] ) , M. Tříska [-] , P. Brichcín [-]

ŽK: 35. O. Kollros , 84. J. Tihlařík - 5. P. Hyneš , 29. M. Tříska . ČK: 59. P. Hyneš , 61. M. Tříska .
Hráči zápasu: J. Kanta .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Votruba Jiří - ŠMAUS Petr, KODÝDEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 17:32

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza