Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Chotíkova vyfasovalo na vlastním hřišti od Litic pět gólů


Branky


14

Fotbalisté Litic po dvou porážkách zase zabrali, když na hřišti béčka Chotíkova zvítězili vysoko 5:1. Hosté v zápase jednoznačně dominovali a od začátku bylo jasné, že si kráčejí pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejčí dal své první dva góly za litické áčko

Litice si přijely do Chotíkova napravit reputaci po dvou porážkách v řadě. Domácí béčko navíc dávalo dohromady sestavu na zápas jen těžko a hosté tak byli od začátku jasně lepším týmem. Svou převahu potvrdili gólově už v 9. minutě, kdy otevřel skóre Tomáš Aschenbrenner. Poté přišly velké chvíle svátečního střelce Jiřího Krejčího. Hostující levý bek totiž v 17. minutě vstřelil svůj premiérový gól za áčko a o osm minut později se prosadil znovu. Další šance Litic pak zůstaly nevyužity a do kabin se tak odcházelo za stavu 0:3.

Domácím nepomohlo ani rychlé snížení

Pár minut po změně stran se radovali i domácí. Ti se prosadili po standardní situaci, když letící míč stačil líznout hlavou Karel Pachl. Jinak ale opět hrály především Litice. Hosty asi definitivně uklidnil v 59. minutě Ondřej Kollros a v závěru pak završil skóre na konečných 1:5 střídající Martin Duna. Litice tak po dvou porážkách zase zabraly a ukázaly, že mají na to hrát o špičku tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Chotíkov jsme přehrávali od první minuty až do konce. Domácí si v podstatě za celý zápas nevytvořili šanci. Jediný gól jsme dostali ze standardní situace. Když jsme tam přijeli, tak Chotíkovští dávali dohromady tým, říkali, že jich bude asi akorát jedenáct, nakonec měli asi třináct hráčů. Při nástupu jsem si říkal, že to asi jednoduché nebude. Jejich hráči byli urostlí, tak jsem si pomyslel, že by bylo dobré tam nějaký bod uhrát. Nakonec to nebylo hodně jednoznačné. Dali jsme pět gólů a ještě hodně šancí neproměnili. Náš levý bek Jirka Krejčík dal své první dva góly za áčko snad po šesti letech. Pro něj to byl asi svátek a i my byli rádi, že se konečně střelecky prosadil.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - P. Maruš [-] , J. Bříza [-] , D. Vacek [-] , R. Ježek [-] , M. Rubáš [-] , K. Pachl [-] , M. Vyskoč [-] (56. F. Dobrý [-] ) , P. Novák [-] (77. P. Oulík [-] ) , D. Kestler [-] , P. Bock [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] (63. M. Duna [-] ) , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] , F. Vajskebr [-] , J. Knotek [-] , T. Aschenbrenner [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 38. D. Vacek , 38. M. Vyskoč , 90. J. Bříza - 20. J. Krejčí , 90. T. Aschenbrenner .
Hráči zápasu: J. Krejčí .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kříž Lukáš - SCHINGLER Milan, KODÝDEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Nepříjemné Litice uhrají bod

Tip: výhra domácích

Chotíkov je zatím překvapení soutěže a doma vyhraje