2:1
(1:0)
85. R. Nádraský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj doma udolal rezervu Černic


Branky


23. D. Dergachov , 51. P. Matula - 85. R. Nádraský (p.)
14

Prazdroj se jako nováček prezentuje v městském přeboru sympatickými výkony. Tentokrát setnul béčku Černic a v tabulce soutěže mu patří už čtvrtá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným střelcem první půle byl domácí Dergačov

Zkušený celek Prazdroje si vede jako nováček velmi dobře a proti béčku Černic chtěl přidat další body. Domácí také byli od začátku lepším týmem, hráli s chutí a ve 23. minutě je poslal do vedení Dmytro Dergačov. To byl také jediný gól, který dvě desítky diváků v prvním dějství viděli.

Matula zvýšil, Nádraský už z penalty jen korigoval

Podruhé se domácí radovali hned šest minut po změně stran. Jejich kanonýr Patrik Matula si pohrál hned s několika protihráči a svým osmým gólem v sezóně zvýšil na 2:0. V 59. minutě dostali hosté další ránu, když Chvojka obdržel za oplácení žlutou kartu, a protože už byla v utkání druhá, musel zamířit do šaten. Černičtí i v deseti s blížícím se závěrem zvýšili aktivitu a vytvořili si i několik šancí. Skórovat ale dokázali jen v 85. minutě, kdy proměněnou penaltou zdramatizoval poslední minuty Radek Nádraský. Prazdroj tak zvítězil 2:1 a v tabulce se posunul už na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Hráli jsme hrozně. Byl to špatný výkon. Nikdo nepodržel od brankáře až po útok. První gól jsme dostali po chybě, na začátku druhé půle jsme inkasovali podruhé poté, co jejich útočník vyškolil celou naší obranu a pak se ještě nechal náš hráč hloupě vyloučit. Paradoxně jsme v těch deseti začali ke konci přeci jen trochu, vytvořili si nějaké šance a z penalty snížili na 1:2, ale vyrovnat jsme si asi ani nezasloužili.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , O. Litványi [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , D. Dergachov [-] , J. Hostička [-] , A. Bondarchuk [-] , P. Kratochvíl [-] (27. P. Brichcín [-] ) , D. Urie [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Engl [-] , P. Mastný [-] , O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] , K. Kuncl [-] , J. Vlk [-] , M. Engl [-] , R. Nádraský [-] , M. Müller [-] , M. Chvojka [-]

ŽK: 43. J. Pavlíček , 63. P. Hyneš , 65. P. Brichcín - 21. J. Tománek , 27. M. Chvojka , 41. M. Müller , 61. K. Kuncl . ČK: 59. M. Chvojka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - RÁKOSNÍK Milan (N), KAŇÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

hrozně moc bude záležet, v jaké sestavě Černické béčko dorazí, ale spíše věřím Prazdroji. možná i plichta, ale dvojtip není možný...

Tip: výhra hostů

Černice jsou venku poloviční, ale na Prazdroji překvapí