3:1
(2:1)
29. R. Tyll
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zruče sesadilo Smíchov z čela tabulky


Branky


11. A. Král , 24. M. Klail , 53. P. Musil - 29. R. Tyll
15

Rezerva Zruče přehrála v 6. kole městského přeboru Smíchov 3:1 a sesadila tak svého soupeře z čela tabulky. Domácí se poměrně rychle ujali dvougólového vedení, které Smíchov do přestávky snížil, ovšem krátce po změně stran vrátil Zruči klid Pavel Musil a ve zbytku duelu už domácí svou bránu uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč začala velmi dobře

Fotbalisté béčka Zruče se silného soupeře nezalekli a do utkání vstoupili náporem. Ten přinesl své ovoce už v 11. minutě, kdy se prosadila posila z A-týmu Adam Král. Domácí ve své aktivitě pokračovali, vytvářeli si další šance a jednu z nich opět využili ve 24. minutě, kdy se nemýlil spíše sváteční střelec Michal Klail. Teprve poté se probudili i hosté, kteří snížili na rozdíl jediného gólu zásluhou Radka Tylla – 2:1. Jinak byli domácí lepším týmem a do přestávky mohli ještě několikrát skóre navýšit.

Domácí uklidnil Musil, tlak Smíchova už ke snížení nevedl

Také do druhého poločasu domácí nastoupili s chutí a v 53. minutě vedli po trefě Pavla Musila už 3:1. Poté se Smíchov, ve snaze s vývojem zápasu ještě něco udělat, nadechl k náporu, který byl ale spíše platonický. Zruč totiž velmi dobře bránila a soupeře do šancí, až na několik málo výjimek nepouštěla. Výsledek 3:1 tak domácí uhájili až do konce. Smíchov se po porážce propadl z prvního místa tabulky až na páté. Zruč poskočila na osmou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Jaroslav Mastný (trenér): V prvním poločase jsme hráli opravdu dobře, byli jsme jasně lepší. Myslím, že nás hosté i trochu podcenili. Jen škoda, že jsme nedali víc gólů, protože mohlo být rozhodnuto už po poločase. Ve druhé půli nás trošku přimáčkli, to jsme se spíše bránili, ale dá se říci, že si ani nevytvořili moc šancí. Vyhráli jsme zaslouženě. Klukům bych rád poděkoval, protože hráli fakt dobře.




Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - J. Přibyl [-] (35. M. Lang [-] ) , P. Musil [-] , D. Sperl [-] , V. Pavel [-] , P. Schwarz [-] , A. Král [-] , M. Klail [-] (63. V. Mašek [-] ) , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] (78. J. Trnka [-] ) , T. Valenta [-] (80. J. Mastný [-] )

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - B. Mičan [-] (57. M. Kuráž [-] ) , J. Kovář [-] , J. Gruncl [-] (82. L. Rout [-] ) , D. Tobrman [-] , M. Bačkovský [-] (46. D. Kroc [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-]

ŽK: 37. M. Klail , 62. T. Valenta , 86. D. Sperl - 57. B. Mičan , 62. J. Černý .
Hráči zápasu: A. Král .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - KRAUS Jan (N), OSTROLUCKÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích