T. Voves 53.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště vyhrálo v Liticích a je už druhé!


Branky


15

K boji o čelní příčky tabulky vyrazilo Hradiště do Litic. Těm se letos na začátku soutěže nebývale daří a Hradiště se postupně dostává do jarní formy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující kanonýr Krušina dvakrát udeřil

Domácí zkusili přímo z výkopu pozornost hostujícího golmana a Vackova střela byla opravdu nebezpečná. Bejček ale vše zvládnul a tak mohl ve třetí minutě zápasu Patrik Kočí u lajny utéct svému strážci, balon předložil Tomášovi Beránkovi a ten přehodil vybíhajícího golmana Tihlaříka. Lob skončil na tyči a do brány jej dorazil dobíhající Václav Krušina, který tak skóroval i ve čtvrtém zápase za Tornádo - 0:1. Vydařený začátek hostí mohl v 7. minutě potvrdit Dan Červený, který šel po Němečkově kolmici sám na domácí bránu, ale brankař jeho střelu vyrazil a Beránkova dorážka šla těsně vedle. Stejně se vedlo následně i domácím, když Bejček zasahovat nemusel. V 18. minutě kopali domácí trestný kop z nebezpečné pozice, ale Bejčkovu branku opět netrefili. Rušno bylo ve dvacáté minutě. To se ofsajdové pasti Hradiště vyhnul domácí kapitán Vacek, který šel sám na Bejčka. Ten vše výtečně ustál a Vítek Pikhart se skvěle vrátil. Vacek ve vápně sice upadl, ale penaltu si u sudího nevykoledoval. Na druhé straně nebezpečně pálil Dan Červený, Tihlařík vytáhl míč na roh. Další vzrušení nastalo po Němečkově zákroku na hranici vápna, po kterém se domácí opět dožadovali penalty, ale kopali „pouze“ roh. Na druhé straně pálil Jirka Němeček těsně vedle. Hráč minulého kola – Martin Valeček – byl aktivní i tentokrát a na jednom z jeho útočných výpadů byl ve 34. minutě faulován. Byl to takový zkrácený roh a po Kočího centru hlavičkoval v dobré pozici Vašek Krušina jen těsně vedle domácí brány. Nebezpečnou vzduchem plující domácí střelu pak Bejček vytlačil nad břevno, následný roh odpravil do bezpečí Patrik Kočí. Ten se v tomhle zápase uvedl nejen útočnými výpady, ale i výtečným plněním obranných povinností. První poločas orámovaly vydařené akce hostujícího Tornáda. Ve 40. minutě totiž Valeček vybojoval na půlce v důrazném souboji balon. Posunul jej na dlouhou nohu na Dana Červeného, ten zatáhl a předložil Vaškovi Krušinovi, který dal podél vybíhajícího Tihlaříka druhý gól Tornáda – 0:2.

Litice snížily, Hradišti ale vrátil klid Beránek. Domácí naděje pak zmařila dvě vyloučení

Očekávaný nápor domácích přišel. Kapitán Pytlík "fauloval“ při odebrání míče soupeře a domácí kopali další trestný kop. Ten skončil na dobře postavené zdi. V 50. minutě se do úniku dostal Tomáš Beránek. Šel sám na golmana, ale místo střely volil zasekávačku stíhajícímu obránci Knotkovi, který jej o šanci připravil. Tradiční nedáš-dostaneš se opět naplnilo. Čtyři minuty po Beránkově příležitosti se po výkopu dostal do stejné situace domácí Tomáš Voves a ten nezaváhal – 1:2. Krušinova střela pak skončila vedle, Červeného postup na Tihlaříka, ani Němečkova dorážka se do domácí brány také nedostaly. Gólem neskončila ani další Beránkova 100% šance. Po faulu na Vaška Krušinu pak Furár domácí bránu vysoko přestřelil. Domácí se následně dostali do tlaku a jejich závar vyvrcholil střelou do břevna v 65. minutě. A nedáš-dostaneš tentokrát zafungovalo i v opačném gardu. Po nevinně vypadajícím faulu na Jirku Němečka ve střední části hřiště nacentroval z trestňáku do vápna domácích Patrik Kočí. Martin Furár balon hlavou líznul, míč přeletěl všechny hráče a skončil u Tomáše Beránka, který po neproměněných tutovkách vystřelil z ostrého úhlu a tentokrát trefil přesně – 1:3. Domácí následně přitlačili a snažili se dostat zpátky do zápasu. Hosté kontrovali dalším Kočího trestňákem, který Dan Červený jen těsně nestihnul dorazit, když míč golman Tihlařík nejdříve jen vyrazil před sebe. Domácí šanci pak zmařil stoper Pytlík výtečným skluzem a následný roh skončil také bez následků pro hosty. Po chvíli na hřišti mohl výsledek pečetit střídající Bubla, ale Dan Červený o něm nevěděl a hlavou mu balon směřující před okrytou bránu sebral. Velká škoda! Zápas pak skončil pro domácího Lukáše Kindla, který fauloval Vaška Krušinu a uviděl druhou žlutou kartu. Trestňák Jirka Němeček prudkou ranou napálil do zdi, dorážka pak byla sražena na roh. Hosté se snažili hru v závěru kontrolovat a snažili se zápas v poklidu dovést k vítěznému konci. Ten přišel po faulu na Furára u půlící čáry, kdy nastala menší kontroverze ze které vyplynula druhá žlutá a tím červená i pro dalšího domácího hráče -  Kolrose.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Možná zbytečně vypjatý zápas jsme zvládli a to jak herně, tak psychicky. Nechci hodnotit nic jiného, než náš výkon a proto musím celému mančaftu poděkovat za obrovské nasazení a skutečně týmový výkon. Domácí měli místy tlak, ale čelili jsme jejich ztečím dobrou a zodpovědnou hrou. Fotbalově zápas asi moc líbivý nebyl, ale o to je pro nás vítězství cennější. Trošku může mrzet jen kvantum neproměněných šancí. Kdybychom byli v zakončení efektivnější, mohli jsme si ušetřit spoustu nervů při částech zápasu, kdy domácí ukazovali, proč byli v úvodu soutěže na čele tabulky.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Liška [-] (18. J. Tykvart [-] ) , A. Hanzlíček [-] , T. Voves [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] (25. D. Blovský [-] ) , F. Vajskebr [-] , J. Knotek [-] , T. Aschenbrenner [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] (81. Z. Bubka [-] ) , J. Ženíšek [-]

ŽK: 60. O. Kollros , 61. L. Kindl - 26. M. Furár . ČK: 86. L. Kindl , 90. O. Kollros .
Hráči zápasu: V. Krušina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - DUNA Martin (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích