1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kazda vystřílel béčku Zruče vítězství na Rapidu


Branky


14

V souboji rezerv zvítězila Zruč na Rapidu 4:1. Po vyrovnaném prvním poločase hostům vystřílel výhru hattrickem Karel Kazda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle inkasovali, z velkého tlaku pak vytěžili jen vyrovnání

Béčko Zruče zůstávalo v dosavadním průběhu sezóny trochu za očekáváním. Zápas na Rapidu však začalo velmi dobře a už ve 3. minutě ho poslal do vedení Tomáš Valenta. Domácí se s tím nechtěli smířit a nadechli se k velkému náporu. Zbytek prvního poločasu se tak odehrál výhradně na útočné polovině Rapidu, který si ale po hříchu nebyl schopen vypracovat výraznější šance. Zasloužené vyrovnání tak přišlo až těsně před přestávkou, prosadil se Miroslav Čupalka.

Rapid sestřelil v poslední dvacetiminutovce Kazda

Po změně stran se už obraz hry vyrovnal. Hosté hrozili především z rychlých brejků, Rapid se snažil hrát kombinačně. V posledních dvaceti minutách pak převzal otěže zápasu do svých rukou útočník Zruče Karel Kazda. Ten strhl vedení na stranu hostů po rychlém brejku a v 77. minutě přidal i pojistku. Hosté se poté již uklidnili a zbytek duelu dohráli s přehledem. Pět minut před koncem ještě Kazda zkompletoval čistý hattrick. Zruč si tak napravila reputaci po předchozí vysoké domácí porážce s Dýšinou.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Jaroslav Mastný (trenér): Rapid byl v prvním poločase jasně lepší, my jsme se jen bránili. Hrálo se v podstatě jen na naší polovině, ovšem domácí si nevytvořili téměř žádnou šanci. My jsme jednou utekli a dali gól. Ve druhé půli jsme už chodili do otevřené obrany, dali nějaké góly a ke konci už jsme možná byli i lepší. Bylo to šťastné vítězství, hlavně za tu první půli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - M. Čupalka [-] , J. Holík [-] (63. M. Boháč [-] ) , R. Pour [-] , M. Novák [-] , D. Polívka [-] , J. Jelínek [-] , K. Veber [-] , P. Kovářík [-] , J. Hlaváč [-] (80. M. Matoušek [-] ) , O. Baroch [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Klail [-] , M. Trnka [-] , M. Lang [-] (80. J. Mastný [-] ) , J. Trnka [-] (80. V. Mašek [-] ) , R. Karpíšek [-] , K. Trnka [-] , T. Valenta [-] , K. Kazda [-] , J. Přibyl [-] , Z. Boháč [-] (45. P. Schwarz [-] )

ŽK: 77. M. Novák - 42. Z. Boháč .
Hráči zápasu: K. Kazda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠNAJDR David - SCHINGLER Milan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zruč si bude chtít spravit chuť a na Rapidu zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích