Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov v Dýšině neudržel třígólový náskok, přesto se vyhoupl do čela tabulky!


Branky


11. J. Soroka , 70. T. Glazer , 72. T. Glazer , 78. J. Mužík - 7. J. Kovář , 14. K. Soukup (vl.) , 36. M. Bačkovský , 43. J. Černý
15

Velké drama viděli diváci v Dýšině, kam přijel Smíchov. Domácí po prvním poločase prohrávali 1:4 a tento stav platil ještě dvacet minut před koncem. Pak se však Dýšina nadechla k velkému náporu a třemi zásahy si vynutila penaltový rozstřel. V něm se už více dařilo hráčům Smíchova, kterým i dva body stačily k posunu do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly hned od začátku

Celek Dýšiny na začátku sezóny zajímavě posílil a v úvodu svou kvalitu ukazoval i proti Smíchovu. Paradoxně to ale byli hosté, kteří se v 7. minutě ujali po ojedinělé akci vedení, které jim zajistil Jan Kovář. Domácí svůj nápor přetavili ve vyrovnání hned o čtyři minuty později, kdy se prosadil Jakub Soroka. O dalších pár minut později si ale vstřelil vlastní gól domácí Karel Soukup – 1:2, a Smíchovští se poté dostali do pohody i herně. Od dvacáté minuty už byli lepším mužstvem a do přestávky se ještě dvakrát radovali. Nejprve se prosadil Michal Bačkovský a krátce před přestávkou se trefil i Jakub Černý.

Dýšina stáhla třígólové manko za osm minut!

Ve druhé půli vsadili domácí vše na útok, ovšem Smíchovští podnikali kontry do otevřené obrany. K dispozici měli několik přesilových situací, které však nedokázali dotáhnout do gólového konce. V 70. minutě tak Dýšina trestala. Po krásné kombinaci středem hřiště snížil na 2:4 Tomáš Glazer a od té chvíle domácí rozpoutali na trávníku doslova peklo. Hned o dvě minuty později tak opět Glazer snížil na 3:4 a v 78. minutě bylo po zásahu Jiřího Mužíka dokonce vyrovnáno. V těchto chvílích nebyli domácí daleko ani od toho, aby šokovaného soupeře dorazili. V závěru pak Smíchovští přeci jen zase chytili dech a dotáhli duel k penaltám.

Výhra na penalty poslala Smíchov do čela

Zajímavou podívanou nabídl i penaltový rozstřel. Hosté se v něm prosadili hned osmkrát, zatímco Dýšina jen sedmkrát. Vzhledem k zaváhání Vochova a Litic se Smíchov dokonce posunul do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Pro diváka to bylo velice zajímavé utkání. Z obou stran se hrál velmi dobrý fotbal, bylo to nahoru dolů. Kdyby nám Dýšina dala v prvních patnácti minutách tři góly, tak bychom se asi nemohli divit. I když jsme věděli, že to v Dýšině nebývá jednoduché, tak jsme možná začátek přeci jen podcenili. Navíc je znát, že asi zkvalitnili mančaft a mají tam šikovné hráče, kteří nám zatápěli. Poté se už hra vyrovnala a nám se podařilo ztrestat soupeře z brejku. V závěru poločasu jsme i převzali iniciativu. Řekl bych, že posledních dvacet minut první půle jsme hráli asi nejlépe v letošní sezóně. Po změně stran jsme to dlouho celkem v klidu drželi a měli šance i na to, abychom ten zápas utnuli pátým gólem. Dvacet minut před koncem ale Dýšina snížila na 2:4 a od té chvíle nás zatlačila, jednoznačně přehrávala a ztrestala nás dvěma rychlými góly a vyrovnáním. To už jsem si říkal, že to snad zase projedeme. V zápasech stále máme výpadky, kdy jsme strašidelní. Dýšina nás opravdu nějakých 15 minut hodně přehrávala. Ke konci už se to přeci jen zase vyrovnalo, už to bylo opatrnější, nikdo nechtěl prohrát. Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že to bude 4:4 a vyhrajeme na penalty, asi bych nic nenamítal. Ale když vedete o poločase 4:1 a skončí to 4:4, tak ten pocit je takový zvláštní. Samozřejmě mě ale těší, že výhra na penalty stačila k tomu, že jsme se vzhledem ke shodě výsledků dostali na první místo.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] (22. J. Špánek [-] ) - Z. Matas [-] , T. Glazer [-] , F. Imber [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , V. Muzika [-] , K. Soukup [-] (46. V. Totzauer [-] ) , J. Mužík [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - B. Mičan [-] (46. M. Kuráž [-] ) , J. Kovář [-] , J. Černý [-] , D. Tobrman [-] , M. Bačkovský [-] (58. V. Skora [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Gruncl [-] (64. L. Rous [-] )

ŽK: 79. J. Mužík , 83. J. Soroka - 57. A. Zikmund , 61. P. Konopík , 63. J. Kovář , 89. V. Skora .
Hráči zápasu: T. Glazer - M. Bačkovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - VODVÁŘKA Josef (N), BEŠTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velmi kvalitní zápas aspirantů na postup. Věřím ve větší kompaktnost domácího týmu, který těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza