Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště přesilovku zvládlo


Branky


14

V pátém kole přivítali fotbalisté Hradiště na svém hřišti tradičního soupeře – B mužstvo Černic. Hosté dorazili jen s desíti hráči, přesto byl jejich výkon především v prvním poločase velmi dobrý a rozhodnuto předem rozhodně nic nebylo. Ve druhé půli už byl na hostech přeci jen znát úbytek sil a Tornádo tak duel proměnilo v jednoznačnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas velice vlažně a již ve třetí minutě vyrobil slabou přihrávkou Pytlík příležitost pro soupeře. Výtečně se ale za spoluhráče vrátil Valeček a šanci čistě zmařil. Z protiútoku mohl jít Bihary sám na Anderse, ale balon pořádně nezpracoval. Červeného lob pak skončil nad černickou bránou. Valečkova hlavička po rohu byla první střelou, která se vešla mezi tři tyče, ale byla slabá a Anders neměl problém ji zlikvidovat. Černice pak opět zahrozily z brejku, Valeček se skvěle vrátil a nedovolil Vlkovi odcentrovat. Krušinova střela po pěkné akci v 15. minutě také cíl minula, stejně jako další Valečkova hlavička o tři minuty později. Ve 22. minutě ukličkoval na hranici vápna Krušina tři protihráče, jeho následnou střelu parádně Anders vyrazil. Bejček skvěle zasáhl po pětadvaceti minutách hry, když hosté opět zahrozili rychlou akcí po křídle. U své pravé tyče byl včas. O dvě minuty později byl u středového kruhu faulován Furár. Centr do vápna se třikrát ve skrumáži odrazil, až si jej našel Bihary a nechytatelnou ranou otevřel skóre – 1:0. Z dalšího trestňáku na Kočího centr jen těsně nedosáhl Furár a míč jen lehce líznul. Ve 42. minutě ve středu hřiště parádně prostrčil Němeček míč na Václava Krušinu a ten se i ve svém třetím zápase za Tornádo trefil – 2:0. Těsně před půlí ještě nebezpečně vypálil Němeček, rychlý kontr Černic pak zlikvidoval Bejček výtečným vyběhnutím. O půli Valečka, který skoro tři týdny nekopal do balonu, a přesto byl směrem dozadu výborný a v útoku měl dvě nebezpečné hlavičky, vystřídal Drahoňovský s cílem zlepšit rozehrávku, která se Valečkovi příliš nedařila. 

Hned v samém úvodu druhého poločasu měl dvě tutovky Červený. Obě střely ale skončily na těle Anderse. Ve 48. minutě dal Bihary gól, pro předcházející ofsajd ale nebyl uznán. O minutu později vybojoval dobrým napadáním rozehrávky hostí autové vhazování Kočí. Rychle aut vhodil na výtečně nabíhajícího Furára. Ten zatáhl balon do vápna a předložil před odkrytou bránu Danovi Červenému. Ten opuštěnou bránu už trefil a domácí vedli 3:0. Kočího centr pak hlavou špatně trefil Bihary. Hosté pak v dobré pozici pálili nad Bejčkovu bránu. V 65. minutě byl faulován Kočí. Sám se ujal centru, který tentokrát už Bihary hlavou trefil nechytatelně – 4:0. Další z mnohých faulů pak udělali hosté na Němečka. Jeho tvrdou ránu schytala zeď, Pikhartova dorážka pak skončila v Andersových rukavicích. V 69. minutě při obranném zákroku trefil míč Pytlíkovu ruku a hosté měli dobrou pozici z trestného kopu. Drahoňovský však dobře zasáhl a hosté kopali roh. Z něj ale nic nevytěžili. V 71. minutě byl faulován Kočí. Protože k zákroku došlo ve vápně, nařídil sudí penaltu. Té se ujal tradiční exekutor – Martin Furár a nedal Andersovi žádnou šanci – 5:0. Černice se pak dostaly ještě k dalšímu rohovému kopu, ale obrana Tornáda v čele s Bejčkem pracovala dobře. V 76. minutě mohl Bihary zkompletovat hattrick. Sám před gólmanem hostí ale neuspěl a vybíhajícího Anderse trefil. Za další čtyři minuty ale JB7 uspěl. Přetažený centr vrátil před bránu střídající Rucký a Bihary opět hlavou završil skóre zápasu – 6:0. Rucký sice ještě zkoušel pálit z ostrého úhlu, gólmana hostí ale na švestkách nenachytal. Asi poslední akcí, která stojí za zmínku, byl závar, kdy pálil Němeček, Anders míč vyrazil. Ruckého dorážku také a Furárova šajtle minula horní roh černické brány jen těsně.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Nad nepříjemným soupeřem jsme tedy zvítězili 6:0. Na jednu stranu je to slušný výsledek, je ale potřeba přihlédnout k tomu, že hosté hráli celý zápas v desíti lidech. V první půli, když ještě měli dostatek sil, nebyla na našem malém hřišti početní převaha příliš patrná, ve druhém poločase se tým držel trenérových rad a skóre postupně narůstalo. Skvělá je i nula na straně obrany, která včetně Bejka pracovala velmi dobře. Drobné chyby vyplývající ze snahy o konstruktivní hru se sice vloudily, ale vždy zde byl ještě někdo další, kdo spoluhráčovu chybu napravil. Hattrickem se tentokrát blýsknul Bihary, a to ještě další tři výborné příležitosti promarnil. Doufejme, že jsme si nějaký střelecký prach nechali i na příští zápas, který sehrajeme v Liticích. Ty letos prvně ztratily a jsou před námi o pouhé dva body. Postupně se po výsledkově nevydařeném začátku soutěže dostáváme tam, kde bychom chtěli být a v příštím zápase to budeme chtít potvrdit.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] (74. J. Rucký [-] ) , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] (46. M. Drahoňovský [-] ) , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
R. Anders [-] - D. Šádek [-] , K. Kuncl [-] , L. Táborský [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] , M. Engl [-] , T. Engl [-] , J. Mareš [-] , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-]

ŽK: 73. P. Kočí - 56. L. Táborský , 59. R. Nádraský .
Hráči zápasu: J. Bihary .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - VOLF Karel (N), KAŇÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V derby věřím že potvrdíme výhodu domácího prostředí a zvítězíme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích